Treći promo "La Vecina"




Premijera je zakazana za 25. svibanj, u 18:10 h, na Canal de las EstrellasGlumačkoj postavi, u međuvremenu, pridružile su se Mariana Karr i Barbara Torres.

Broj komentara: 14:

  1. Promo materijali su prezabavni.Vremenski početak i termin prikazivanja su preidealni. Nova glumačka postava je predobra.

    OdgovoriIzbriši
  2. Već se zna i njena nasljednica.To je telenovela od producentice Nathalie Lartilleux,nova verzija od Tv Aztecine #La_hija_del_jardinero,počinje se prikazivati na Canal de las Estrellas krajem studenog a mogući protagonisti su Ximena Navarrete i Daniel Arenas.

    OdgovoriIzbriši
  3. O majke ti Diana citam stalno tvoje komentare,naporna si i bogu i vragu,neznas nista o telenovelama zato suti

    OdgovoriIzbriši
  4. Ti se zapravo osjećaš ugroženo i tebi je zapravo krivo jer sam ja korisne i istinite informacije saznala prije tebe!Ali,ne brini ti, saznati ćeš još ti puno korisnih i istinitih informacija prije mene!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. što se istine informacija evo par ;
      1 RUMUNJSKA : . Dolazi mi corazon es tuyo 2 Producent Ignacio Sada objavi je kandidatkinje za glavnu ulogu u njegovoj novoj sapunici to su : Adriana Louvier, Ariadne Diaz, Claudia Alvarez i Danna Garcia 3 Caminos de Guanajuato bude imala oko 80 do 90 epizoda bude kratka sapunica 4 Angelli Nesma prvo se govorilo da želi Angelique Boyer ko glavu glumicu u u svojoj novoj sapunici u, par s Cristián de la Fuente pa se pojavila da nr želi Angelique Boyer nego glumicu Michelle Renaud. kao mogući panteri se spominju Zepeda Rulli, i Soto 5 Michel Brown se vraća na Telemundo ima glavu ulogu u njihovoj novoj sapunici koju će Telemundo snimiti u s suradnji s Sony Pictures Television

      Izbriši
  5. Jesi ti ženska ili muški #Anonimno?

    OdgovoriIzbriši
  6. Jesi ti ženska ili muški #Anonimno?

    OdgovoriIzbriši
  7. Kao prvo imam nas više ljudi po anonimno dar 2 po tim profilom zato što želimo ostati anonimo kako sam ime samo kaže kako drugo ne možeš nas po tim profilom napadati kao prvo ja ti nisam napisala onaj kometar da nemaš pojma za ne kužiš da nas ima više osoba po tim profilom

    OdgovoriIzbriši
  8. To sam znala ali mislila sam da vas ima samo dvoje pod tim nadimkom!I nisam ja prva počela napadati nego sam ja bila prva napadnuta samo zato jer sam dala korisne i istinite informacije!Što ja znam tko je od vas to napisao i ja kužim da vas je više pod tim profilom!

    OdgovoriIzbriši
  9. Baš su mi super te informacije!

    OdgovoriIzbriši
  10. Što se tiče broja 1:Blago njima!Što se tiče broja 2:Za telenovelu kakvu radi #Ignacio_Sada_Madero najbolje je da protagonistica bude #Ariadne_Diaz ili #Danns_Garcia.Što se tiče broja 3:Možda bude kvalitetna telenovela unatoč količini epizoda jer u najčešćim slučajevima količine epizoda ne ovisu o kvaliteti telenovela.Što se tiče broja 4:Za telenovelu kakvu radi #Angelli_Nesma_Medina najbolje je da je protagonistica #Michelle_Renaud a njen partner ili #David_Zepeda ili #Gabriel_Soto. Što se tiče broja 5:Izuzetno mi je drago zbog Michela Browna i jedva čekam njegov projekt koji radi za te dvi kuće i baš me zanima kakav će biti!

    OdgovoriIzbriši
  11. Što se tiče istine tiče,ja sam zaista govorila istinu i samo istinu i ništa osim istine!

    OdgovoriIzbriši
  12. TV Azteca je predstavila svoje nove sapunice koje se planiraju snimati ili sve već snimaju Caminos de Guanajuato , La Promesa Tanto Amor

    OdgovoriIzbriši
  13. Baš super!Jer lani su imali samo dvije: #Siempre_tuya_Acapulco i #Las_bravo. #Aura_Cristina_Geithner sa svojim novim izgledom u seriji #Tanto_amor me totalno oduševila!Nešto totalno drugačije od svih njenih dosadašnjih izgleda!

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.