Započela snimanja "Antes muerta que Lichita"


S tjedan dana zakašnjenja uzrokovanim zdravstvenim problemima redatelja Benjamina Canna, ovaj tjedan napokon su krenula snimanja nove televisine komedije, "Antes muerta que Lichita". 
Iako će telenovela imati izražen utjecaj humora, ipak će središte radnje biti dva vrlo ozbiljna problema, s kojima se suočava naše moderno društvo: bullying i mobing. Radnja će tako pratiti Lichitu(sami izraz "Lichita" u španjolskom jeziku možemo upotrijebiti u svrhu ismijavanja nekoga, a i u tome se zapravo krije simbolika naziva, "Radije/prije mrtva nego Lichita"), koja biva ponižavana od strane kolega na svome radnome mjestu zbog svoje povučenosti i prilično nenjegovane vanjštine. Pravi kotač radnje odvrće se u onom trenutku kada Alicia("Lichita") smogne hrabrosti te odluči stati tome na kraj.

U naslovnoj ulozi nastupa Maite Perroni. Njezina partnera igra Arath de la Torre, a glavne negativce utjelovljuju Chantal Andere, Ingrid Martz i Eduardo Santamarina. Osim već spomenutih imena iz par prethodnih članaka u kojima smo Vas izvještavali o ovoj telenoveli, u međuvremenu, glumačkoj postavi pridružio se i Eddy Vilard

Datum premijere još uvijek je nepoznat. Naime, još nije poznato koliko je zapravo dugo Televisa produžila trenutnu "Amores con trampa", iako postoje glasine da premijeru "Antes muerta que Lichita" ne treba očekivati prije listopada.


Trailer s Upfronta(u odličnoj kvaliteti):


Pokreće Blogger.