Claudia Álvarez ima dvije ponude


Glavna negativka Domine telenovele "Kad srce kaže da", Claudia Álvarez, ima dvije ponude na Televisi! Gostujući u radijskoj emisiji "Todo para la mujer", prelijepa Claudia izjavila je da se radi o dva vrlo dobra projekta, pritom ne otkrivajući o kojima se točno radi. Istaknimo ovom prilikom da je njezino ime jedno od onih koji najjače zvuče za glavnu ulogu "Simplemente María", pa većina medija pretpostavlja da je to jedan od ta dva projekta, o kojima priča 33-godišnja Álvarez, inače bivša članica suparničke Aztece. Spomenimo pritom i njezinu nedavnu izjavu za časopis "Basta", kada je rekla da joj je odlazak s Aztece najbolja odluka u životu

Antagonistička uloga u "Kad srce kaže da", bez ijedne sumnje, najveći je Claudijin doseg u karijeri dosad. Za svoju izvedbu 'Alexe' u "Hasta el fin del mundo" bila je jako kritizirana, kako od strane kritičara, tako i od strane medija. Jednom prilikom, Claudia je izjavila da su je se u vrijeme emitiranja "Kad srce kaže da", djeca bojala kada bi je sreli na nekom javnom mjestu.
Otkako je 2011. potpisala ugovor, Claudia je za Televisu snimila tri telenovele: "Dos hogares", "Kad srce kaže da"(orig. Porque el amor manda) te "Hasta el fin del mundo". Bila je i gotovo potvrđena za antagonisticu "Moći sudbine"(orig. La fuerza del destino), no međutim, na kraju je s ulogom ostala Laisha Wilkins. Zanimljiva je činjenica da je kroz ta tri projekta, kako je vrijeme prolazilo, važnost Claudijinih uloga samo rasla i rasla. Tako je od sporedne uloge u "Dos hogares", pa preko glavne antagonističke u "Kad srce kaže da", stigla sve do protagonističke uloge "Hasta el fin del mundo"(gdje su postojale tri protagonistice). Jeli došlo vrijeme da Claudia konačno ponese i (u potpunosti)glavnu ulogu jedne telenovele na Televisi?

1 komentar:

Pokreće Blogger.