Elizabeth Álvarez očekuje blizance


Meksički časopis "Hola" prenio je vijest da glumac Jorge Salínas i njegova supruga, također glumica, Elizabeth Álvarez, očekuju blizance! Nakon što su prošli kroz određene medicinske terapije, par će postati roditeljima prvi put otkako su se vjenčali 2011. godine(s tim da Jorge već ima četverto djece iz prijašnjih brakova, dok će 37-godišnja Elizabeth postati majkom po prvi put). Novinari televisine jutarnje emisije "Hoy", uspjeli su "uhvatiti" Elizabeth, koja im je otvorila srce i izjavila:

Koji blagoslov, kakav poklon od života, ovo se ne može dovoljno zahvaliti, čuvam se da bi bebama bilo što bolje, i naravno, slijedim sve liječničke savjete i upute i tako... Uživam u svojoj trudnoći maksimalno, išli smo na jednomjesečno putovanje i jela sam svega i svačega, bila sam jako mirna i opuštena, mislim da su ova prva tri mjeseca bila fantastična, jer nisam imala nikakvih problema osim što sam bila presretna. Uživam dijeliti ovaj trenutak s mojim suprugom, mojom obitelji, svim ljudima koji nas vole i naravno, s vama, medijima.

Kada smo odlučili da je došao trenutak, otišli smo k doktoru, i nas oboje podvrgnuli smo se medicinskim tretmanima, i zaista nismo mislili da ćemo tako brzo uspjeti, ovo je veliko iznenađenje, dogodilo se baš kad je Jorge završavao svoju telenovelu, i onda smo saznali da čekamo dva anđelčića. 

Osim toga, izjavila je i da je Jorge plakao od sreće. Lijepu Elizabeth smo pratili kao glavnu negativku "Divlje u srcu"(Ana Brenda Contreras, Daniel Arenas), a prije toga i u "Magičnoj privlačnosti"(Jacqueline Bracamontes, William Levy), gdje je imala manju ulogu.


Nema komentara

Pokreće Blogger.