Neuspjeh "Entre Caníbales" u Argentini


Nova serija Natalije Oreiro, "Entre Caníbales", kojoj smo pričali početkom svibnja, ne proslavlja se u svojoj Argentini. Zbog ozbiljnosti sadržaja i tema kojima se bavi, serija se emitira dosta kasno, no svejedno postoje neke norme koje jedan projekt mora zadovoljiti, kao i u svim ostalim državama. U ovom slučaju pričamo o normama gledanosti. U svojoj premijeri, "Entre Caníbales" zabilježila je prilično slabašnih 14.4%(ako uzmemo u obzir imena koja se nalaze u projektu, a koja očito nisu dovoljno zainteresirala publiku). Drugi dan, gledanost je pala na 12.3%, što je opet bilo kudikamo prihvatljivo. No, treća epizoda bilježi 7.5%, što nas dovodi do zaključka da se gledanost gotovo prepolovila u samo tri epizode(od premijere pa do treće epizode)!

Ovih 7.5% bile su zvono za uzbunu čelnicima Telefea, koji su zatražili hitan sastanak s Juanom Joséom Campanellom(rekli smo, dobitnik Oscara 2010. godine, u kategoriji Najbolji film na stranom jeziku), koji stoji na čelu ovog projekta, te su ga zamolili da malo smanji veliku dozu nasilnosti, kojom serija obiluje jer se to publici očigledno ne sviđa. Inače, pojavila se informacija da će "Entre Caníbales" imati 120 epizoda; 60 prva, 60 druga sezona. 

Nadodajmo da se "Entre Caníbales" i dalje nalazi u istim problemima, kada pričamo o gledanosti. U utorak ju je gledalo tek 9.2% gledatelja, da bi sinoćnju epizodu gledalo još manje - 8.7%!

Spomenimo još zanimljivost oko odabira protagonista. "Entre Caníbales" ima tri protagonista. Ona "glavna" jest Natalia Oreiro, Urugvajka rodom. Njezina partnera igra Benjamin  Vicuña, rodom iz Čilea, dok glavnog negativca igra Argentinac Joaquín Furriel. U prethodnom članku spomenuli smo da, osim argentinskog Telefea, iza projekta stoje i urugvajski Monte Carlo TV te čileanski Chilevisión, tako da je svaka država(televizija) dala jednog protagonista.
Pokreće Blogger.