Vraćaju se "Prave ljubavi" na Domu


Doma TV nastavlja iznenađivati(nažalost, u ne baš pozitivnome tonu) svoje gledatelje. Novo iznenađenje koje su nam pripremili jest - repriza telenovele "Prave ljubavi".

"Prave ljubavi"(orig. Amores Verdaderos) velika je televisina uspješnica iz razdoblja između 2012. i 2013. godine, kada se emitirala na meksičkom Canal de las Estrellas. Telenovela je imala dva protagonistička para: Eduarda Yaneza i Eriku Buenfil te Sebastiana Rullia i Eizu González, a radi se o preradi argentinske telenovele "Amor en custodia"(koju smo također svojedobno pratili na Novoj TV). Brojala je 181 epizodu, a producirao ju je uspješni producent Nicandro Díaz González. Točan datum početka ponovnog prikazivanja na Domi TV još uvijek nije poznat.

Broj komentara: 12:

  1. Pa ovi na Domi su stvarno popizdili

    OdgovoriIzbriši
  2. A mislim stvarno!Serija mi je dosta super ali ipak,što je,je!

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni je ova serija super..Gledala sam je i s obzirom da Doma svasta reprizira,ovo mi je jos i ok!

    OdgovoriIzbriši
  4. To da!Ali pretjerivanje je ipak pretjerivanje. Nema ni jedna godina da je serija završila.

    OdgovoriIzbriši
  5. Istu stvar su napravili i sa telenovelom Valeria (koja je užas serija),nije prošla niti godina dana od premijernog prikazivanja,a oni su je već brže-bolje reprizirali,to je bilo prije par godina.

    OdgovoriIzbriši
  6. Da nemaju što otkupljivati,ne bih se bunila,ali nove telenovele se neprestano snimaju,a i ima puno serija (iako starijih) koje sam gledala preko interneta,koje su super,a koje se na hrvatskoj televiziji još nisu prikazale

    OdgovoriIzbriši
  7. Napisali su na jednoj stranici da imaju La gatu otkupljenu i da bi trebala ići 2015 (nisu napisali kad točno bi se trebala početi emitirati na Domi) pa bolje da su nju stavili nakon završetka Kad srce kaže da umjesto reprize Pravih ljubavi koja je dosta duga (183 epizode)

    OdgovoriIzbriši
  8. Ovi na Domi stvarno nisu normalni,otkupljuju nove telenovele i drže ih u ladicu,a "stare",već viđene telenovele puštaju po 50 puta.Umjesto da otkupljuju i prikazuju nove telenovele,a stare da bace kad jednom prikažu,oni rade naopako.

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.