Završila "Muchacha Italiana viene a casarse"


U popodnevnim satima jučerašnjeg dana, sa meksičkog Canal de las Estrellas, oprostila se telenovela "Muchacha Italiana viene a casarse". 

Telenovela, u čijoj je naslovnoj ulozi nastupala Kubanka Livia Brito, izvukla je tek 15.4% gledanosti, što ju je smjestilo na pretposljednje mjesto po gledanosti finala nedjeljom. Iza nje, ostala je jedino "Amorcito corazón". Castrova "Corona de Lagrimas"(Victoria Ruffo) ostaje na vrhu gledanosti finala telenovela iz popodnevnog termina.

Na kraju, kad se podvuče crta, "Muchacha Italiana viene a casarse", koja ima čak tri snimljena kraja, postigla je prosječnu gledanost nešto manju od 15%, što je smješta u rang telenovela koje su zadovoljile. No, na ruku joj ne ide što je snizila odličnu gledanost koju joj je ostavila prethodnica "La Gata"(Maite Perroni), koja je zabilježila prosječnu gledanost od gotovo 18%, što ju je učinilo drugom najuspješnijom telenovelom u povijesti popodnevnog termina(4 pm). Od danas, telenovela "Amor de Barrio" u potpunosti preuzima termin od 16:15 h, nakon što ga je dva tjedna dijelila sa spomenutom "Muchachom Italianom", koja se inače emitira u Srbiji, pod nazivom "Pepeljuga".
Pokreće Blogger.