Esmeralda Pimentel već razmišlja o majčinstvu


25-godišnja Esmeralda Pimentel već ima dvije glavne uloge iza sebe, te veliku naklonost i publike, i kritike. Gostujući u nedjeljnom izdanju radijske emisije "Hola Família", prelijepa Esmeralda izjavila je da bi voljela postati majkom u budućih 5 godina, dodavši da bi prije toga voljela "živjeti punim plućima" i putovati više. 

Svome djetetu voljela bi biti majka kakvu je i ona sama imala; koja joj je uvijek davala prostora da sama donosi svoje odluke, i koja joj nikada nije uskratila ljubav. Spomenula je i svoga starijeg brata, izrazila je divljenje i poštovanje koje osjeća prema njemu. Dotakla se i života kakav je njezinu obitelj dočekao nakon tragične smrti njezina oca prije 20 godina. Bivša djevojka glumca Osvalda de Leóna, izjavila je da ima simpatiju i da je zaljubljena, ali njegovo ime nije htjela otkriti. 


Esmeralda je zasjala i kao glavna negativka neslavno propale "Cachito del cíelo", pa se njezino ime često isticalo kao jedno od dosta rijetkih svijetlih točaka telenovele, koju je dosta konzervativno meksičko društvo prekrižilo zbog kontroverzne tematike. Jednako tako, Esmeralda je trebala biti i protagonistica "Madre Sustituta", telenovele čija se realizacija nikada nije provela, opet zbog "kontroverzne" tematike.

Esmeraldu trenutno meksički gledatelji gledaju u naslovnoj ulozi telenovele "La Vecina", a hrvatskim gledateljima ostala je u sjećanju kao protagonistica relativno donedavne "Boje strasti"(orig. El color de la pasión) na HRT-u.

1 komentar:

  1. Sretno joj bilo u životu!Ima tako dobar život! Jedino mi je neizmjerno žao zbog njenog oca!Karijera joj je na zavidnoj liniji.

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.