Fernando Colunga i Jorge Salinas protagonisti "Pasión y Poder"


Jedan od (brojnih)voditelja televisine emisije "Hoy" i novinar "Televisa Espectaculos", Jorge Ugalde, putem svoga Twittera danas je objavio vijest da su protagonisti nadolazeće glavne televisine telenovele, "Pasión y Poder" - Fernando Colunga i Jorge Salinas. Nije poznato koji će od njih dvojice biti villagonist(i protagonist i negativac istodobno, kao npr. Teresa, Rubi...), ali mediji već duže vrijeme pišu kako Colunga želi zaigrati negativca. Ugalde je obećao nove detalje uskoro.

22 komentara:

  1. Pa stvarno bi bilo zanimljivo vidjeti Čungalungu (Fernanda Colungu) u ulozi negativca jer se kao protagonist vec odavno dokazao, a za ovu seriju se spominje da zamjenjuje Lo imperdonable, kako je MQT napisao, najvjerojatnije krajem godine (studeni/prosinac),mozda ipak studeni jer je Mejia na twitter-u objavio da je Lo imperdonable produžena do studenoga.

    OdgovoriIzbriši
  2. Čunga Lunga? Seriously? Neće taj podići gledanost.

    OdgovoriIzbriši
  3. Fernando Colunga i Jorge Salinas su glavni muški likovi,protagonist i protagonist/antagonist (jer će jedan biti pravi protagonist,a drugi će biti protagonist-negativac koliko vidim,kao što je bio slučaj u Rubi i Teresi gdje su glavne junakinje bile negativke),e sad,baš me zanima tko će dobiti glavnu žensku ulogu,koju glumicu će im Castro uvaliti kao glavnu junakinju,samo da ne budu opet Ruffo ili Buenfilica,neka nađe nekog drugog i malo pusti njih dvije na miru

    OdgovoriIzbriši
  4. Baš super!Njih dvojica su dosta odlična kombinacija.Jedni od dva najveća glumačka rivala u jednoj seriji.

    OdgovoriIzbriši
  5. Navodno se Patricia Manterola spominje da bi mogla biti glavna junakinja telenovele Pasion i poder.To bi bilo super,Patricia Manterola i Jorge Salinas kao glavni glumci,a Fernando Colunga kao glavni negativac.Jorge Salinas se već dokazao da je super negativac u telenoveli La que no podia amar,Patricia Manterola mi je isto super glumica i pjevačica,a kako Fernando Colunga uvijek u svim telenovelama gdje glumi dobiva glavne uloge,bilo bi ga zanimljivo vidjeti,malo za promjenu,u ulozi glavnog negativca,kako bi se snašao,da li bi bio jednako dobar kao i kad glumi protagoniste ili bi bio još bolji kao glavni negativac,ima onako dosta ozbiljno lice i pogled,pa mislim da bi se dobro snašao i kao negativac.Svi troje (Paty,Fernando i Jorge) su tu negdje po godinama,odlični su glumci i bilo bi super vidjeti njih troje kao glavni ljubavni trokut u telenoveli Pasion y poder (Paty Manterola i Jorge Salinas protagonisti,a Fernando Colunga glavni negativac,da se mene pita,ja bih tako podijelila uloge)

    OdgovoriIzbriši
  6. Za moguću protagonisticu se spominje Patricia Manterola,bilo bi super kad bi Castro nju odabrao.

    OdgovoriIzbriši
  7. i ja smatram da oni neće dići gledanost... ja uvijek kažem nije do glumaca i glumica.. to je do scenarija.. danas stvarno moraju napraviti sjajnu seriju da bi vratili onu sjajnu gledanost u udarni termin- Amores Verdaderos recimo, a to će biti jako teško.. Jose Alberto Castro sad vjerovatno ide na ono imam Salinasa i Colungu postići ću veliki uspjeh... ipak to ne ide tako jednostavno.... ali vidjeti ćemo.. meni je Castro super producent, koji radi odlične telenovele ali sad kažem vidjeti ćemo... Vrijeme će pokazati...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To svakako, Castro je dobar producent, kad hoće zna napraviti super telenovelu (njegova telenovela Sin pecado concebido iliti Ljubav bez grijeha iz 2001.godine sa Angelicom Riverom y Carlosom Ponceom u glavnim ulogama) mi je jedna od omiljenih telenovela, Rubi je također bila super, a Teresa i Zabranjena žena su mi bile tako-tako,ništa posebno, pomalo su mi bile dosadnjikave.

      Izbriši
  8. Počeli su birati glumačku ekipu (dva glavna glumca imaju potvrđena), snimanja telenovele počinju u rujnu i do studenog to ce već biti 2 mjeseca snimanja i slobodno emitiranje može početi u studenom nakon Lo imperdonable.Castro je postavio ultimatum, pristao je obnoviti ugovor sa Televisom pod uvjetom da njegova telenovela ide u glavni termin (21 h) i to mu se odobrilo, ide nakon Lo imperdonable.

    OdgovoriIzbriši
  9. Evo jedna zanimljivost,Jorge Salinas će po drugi put postati otac blizanaca,bivša supruga Fatima Bioggio mu je već rodila sinove blizance (Santiago i Jorge Emilio,rođeni 2005.godine,a ima i dvije kćer sa Andreom Noli i Adrianom Catano,Valentinu,rođenu 2006 i Gabrielu,rođenu 1996) i sad bi bilo super kad bi dobio kćeri blizanke,očito mu je to u genima kad po drugi put očekuje blizance

    OdgovoriIzbriši
  10. http://foros.fotech.cl/topic/270152-pasion-y-poder-jose-alberto-castro-producira-la-historia-que-llegara-al-horario-estelar-en-busca-de-sus-protagonistas/,e na ovo sam umrla od smijeha,da Jacqueline Andere koja ima skoro 80 godina glumi glavnu žensku ulogu,pa ta bi pored glavnog glumca izgledala kao pedofilka,još ako uzmu nekog malđeg od Colunge

    OdgovoriIzbriši
  11. Da,#Nika.Kod odabira protagonistice je svašta moguće.

    OdgovoriIzbriši
  12. Ali,#Nika,isto tako kao kandidatkinje za protagonisticu se spominju i #Ariadne_Diaz, #Elizabeth_Gutierrez,#Mayrin_Villanueva i #Marjorie_de_Sousa.Meni su favoritkinje zadnje dvije napisane.

    OdgovoriIzbriši
  13. #Anonimno,kako ti to sve znaš u vezi snimanja,početka emitiranja i termina?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pročitajt najnoviji članak i lijepo su napisali da se prenijera Pasion y poder očekuje tijekom studenog, najkasnije prosinac nakon završetka neuspješne telenovele Lo imperdonable, a za početak snimanja u rujnu sam pročita la na jednoj stranici.

      Izbriši
  14. Upravo tako,#Nika,to za Jorgea i njegov privatni život.A bilo bi baš fora kad bi Jorge uskoro postao djed!Bilo bi baš senzacionalno kad bi ga Gabriela uskoro učinila djedom! Cura ipak ima 19-ak godina!

    OdgovoriIzbriši
  15. Ma odakle ta sveopća glupost,#Nika?

    OdgovoriIzbriši
  16. Ja ovu seriju nisam mislila gledati iz razloga što mi se ne sviđa izbor protagonista nemam ništa protiv Fernanda i Jorgea naprotiv super su mi ali mislim da je njihovo vrijeme da glume glavne likove prošlo ali ako u seriji bude glumila Marjorie de sousa onda sigurno gledam nju obožavam

    OdgovoriIzbriši
  17. Antoneta,to nije nimalo bitno!Osim toga,s obzirom na povijest protagonista,njih dvojica su po godinama i jedni od jedinih efikasnih! Pa i #Cesar_Evora u #Mundo_de_fieras je bio tu negdje u godinama!Ja ću seriju gledati sa njima dvojicom.Ako bude ona glumila i tada ću je gledati.

    OdgovoriIzbriši
  18. Da da.Znam za početak emitiranja nego ovo ostalo.A #Lo_imperdonable je neko vrijeme bila poluuspješna.Sad se opet srozala.

    OdgovoriIzbriši
  19. Jorge Salinas je protagonist,a Fernando Colunga je glavni negativac

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.