"Lo imperdonable" do siječnja 2016.?


Izvor blizak Televisi navodi da producent José Alberto Castro želi da se "Lo Imperdonable" produži čak do siječnja, jer njegova "Pasión y Poder" neće biti spremna na vrijeme. Ukoliko do toga dođe, najnoviji produkt producenta Salvadora Mejíe tako bi imao čak približno 200 epizoda, iako se radi o još uvijek najneuspješnijoj telenoveli u povijesti glavnog televisinog termina. Isto tako, dolazak praznika u prosincu i siječnju potpuno bi uništilo (prosječnu)gledanost telenovele, koja i po normalnim danima kotira između 16-18%.

Televisa će očito, jako skupo platiti grešku koju je počinila ne krenuvši s pripremama nasljednice "Lo Imperdonable" na vrijeme. Prema rezultatima koje Mejía postiže već godinama plus svima znana radnja("La Mentira"), Televisa je, kako izgleda, trebala paralelno krenuti s pripremanjem obiju telenovela.

U sklopu nadolazećih promjena koje su pred "Lo Imperdonable", navodno se kriju i ulasci José Rona te Ericka Elíasa. Prema nekim izvorima, ni producent Mejía, kojeg često prati glas prepotentnosti, nije sretan s razvojem stvari, te strahuje da pravi, kako izvor navodi, veće smeće od "Velo de Novia". U međuvremenu, otpušten je još jedan scenarist - Ricardo Fiallega, a na njegovo mjesto ušla je Claudia Velazco. Bez ijedne sumnje, "Lo Imperdonable" će upamćenija ostati po onome što se događalo iza, negoli ispred kamera.

Broj komentara: 38:

  1. Pa neka ubace neku drugu umjesto Lo imperdonable,ako već ova neće biti spremna,jer ako nisu zadovoljni sa gledanošću,nema smisla produživati i još više uništavati gledanost (jer čisto sumnjam da će se povećanjem epizoda povećati i gledanost,možda bude upravo suprotno i gledanost još više padne),iako ja se nadam da do toga neće doći,iako je meni telenovela super.Pa koliko će oni scenarista promijeniti do kraja?Ako im je gledanost već dovoljno uništena,zašto je još više upropaštavaju,što pokušavaju postići,da im gledanost na kraju bude 0 %?

    OdgovoriIzbriši
  2. A kako je krenulo sa promjenom scenarista,ne bi me čudilo da i producenta na kraju promjene

    OdgovoriIzbriši
  3. Bas tako stvarno su preterali i nadam se da ovo nece trajati do sijecnja jer onda bi serija imala 180-200 epizoda sto je previse sa obzirom da je slaba gledanost a i cesto menjaju scenariste.Bolje da seriju zavrse sa 120 epizoda a ne da razvlace u nedogled.

    OdgovoriIzbriši
  4. Pa Ana Brenda i Ivan Sanchez su rekli da je Lo imperdonable trebala završiti sa 121 epizodom u listopadu,pa se proglasio Salvador Mejia da je produžena do studenoga i sad pak da bi ju mogli produžiti do siječnja što ja ne bih voljela iako mi se serija sviđa.

    OdgovoriIzbriši
  5. Mislim da podatak da je Lo imperdonable najneuspješnija telenovela u povjesti glavnog televisinog termina sve govori,ali to da će Lo imperdonable trajati do siječnja 2016 još nitko od glavnih šefova na Televisi nije službeno potvrdio,to je samo želja J.A.Castra kako bi stigao pripremiti svoju novu telenovelu,što znači da se Lo imperdonable možda ipak neće produžiti,možda ipak i završi u studenom.

    OdgovoriIzbriši
  6. Istina je da je to previše epizoda ali s obzirom da je meni serija super ne bi imala ništa protiv

    OdgovoriIzbriši
  7. Meni isto,odlična je serija,a glavni par ne treba niti komentirati,Ana Brenda i Ivan Sanchez su fenomenalan par,osvojili su me odmah sa prvom zajedničkom scenom,imaju kemiju 100 %.Da je Jencarlos Canela dobio glavnu mušku ulogu,on i Ana Brenda ne bili niti upola toliko dobri kao što su Ana i Ivan,savršeni su njih dvoje.

    OdgovoriIzbriši
  8. Ja nikad ne bi izabrala Ivana pored Jencarlosa i on je meni puno draži od Ivana ali priznajem da su odličan par i također se slažem da Ana Brenda s Jencarlosom ne bi imala kemije

    OdgovoriIzbriši
  9. Uz Ericka Eliasa,Luz Mariu Jerez,Josea Rona,Julissu te Rogelija Guerru i uz onaj lik koji će spasiti Veronicu (Christian de la Fuente ili Jencarlos Canela) glumačkoj ekipi će se priključiti i neki Alejandro Camargo koji će glumiti Eleazara i pokušavati će osvojiti glavnu junakinju,zanimljivo,koliko novih likova.

    OdgovoriIzbriši
  10. Tko je potvrdio Jose Rona, Ericka Eliasa,
    Rogelia Gueru, Julisu... Odakle to

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Izgleda da Jose Ron ipak ne ulazi u telenovelu Lo imperdonable jer je rekao da uskoro putuje u SAD,ali od svih glumica,kud baš Danna Garcia mora ući,a ima toliko boljih i ljepših glumica od nje,a kako se piše njezin lik će biti neka psihologinja koja će pomagati glavnoj junakinji Veronici (Ana Brenda Contreras),a sad zašto će joj pomagati,ne znam,ali nešto se spominjalo navodno da će Veronica izgubiti pamćenje,pa možda će se prisjetiti prošlosti i teškog djetinjstva pa će joj Dannin lik pomagati da to preboli.Jedan dio se razotkrio,Magdalena je napokon saznala da je Veronica njezina kći,e sad me zanima kad će Veronica saznati da joj je Magdalena prava majka,ali super odnos imaju njih dvije i dok se nije saznala istina,imale su prekrasan odnos kao majka i kći

      Izbriši
    2. Jose Ron ipak ne ulazi, Danna Garcia, kako se priča, trebala bi se pojaviti u 90.nastavku, a za ove ostale ne znam kad ulaze, a serija se bliži kraju, sljedeći tjedan ce vec biti prikazano 80.epizoda.

      Izbriši
  11. Ne znam za ostale dane,ali gledanost Lo imperdonable je 10.7 bila 16.7 i ako gledanost ovako nastavi padati,teško će oni do siječnja 2016 dogurati,evo jednog članka o promjenama koje slijede http://www.telenowele.fora.pl/televisa,71/lo-imperdonable-televisa-2015,28146-3465.html,ali ovo mi je glupo što su napisali,da glavna junakinja (Veronica) može umrijeti,a glavna negativka (Virginia) ne smije umrijeti,umjesto da je obrnuto,da glavna junakinja preživi,a glavna negativka pogine,ali ja se ipak nadam da je ovaj izlazak Ane Brende iz Lo imperdonable kratak,samo privremeno,da će se Veronica vratiti i ostati do kraja telenovele

    OdgovoriIzbriši
  12. Ne mogu postići gledanost od 20 %,ali svejedno bi htjeli produžiti seriju,dobro da se nisu sjetili produžiti Lo imperdonable sve do kraja 2016.godine,što bi to onda tek bilo,urnebes.Neka završe u studenom i riješen problem i prestanu s tolikim cirkusom oko te serije.

    OdgovoriIzbriši
  13. Salvadora Mejiu treba upucati,pročitala sam na jednoj stranici da želi definitivno maknuti Anu Brendu iz telenovele Lo imperdonable i ubiti njezin lik Veronicu,na njezino mjesto bi došla Adriana Louvier i preuzela glavnu ulogu,ušao bi Jose Ron, a glavni junak Martin (Ivan Sanchez) bi postao negativac . Užas, kako žele unakaziti telenovelu, nisu normalni koliko kompliciraju, ali ipak se čvrsto nadam da će Ana Brenda samo nakratko napustiti telenovelu, da će Veronica preživjeti, da ipak neće umrijeti, da će se vratiti i ostati do samog kraja telenovele.

    OdgovoriIzbriši
  14. Ako se dogodi, ostvari (sto se meni nikako ne svida) ovo što producent zeli da Ana Brenda i njezin lik Veronica odu iz telenovele i na njezino mjesto dode Adriana Louvier kao glavna junakinja, a glavni junak Martin postane negativac, mogu se pozdraviti i zaboraviti na povećanje gledanosti, jer sumnjam da će im se sa ubojstvom glavne junakinje i uvođenjem nove glavne glumice, a pretvaranjem junaka u negativca povećati gledanost.

    OdgovoriIzbriši
  15. Izgleda kako čitam po internetu Ana Brenda ipak neće definitivno napustiti telenovelu, nego će se Veronica smatrati mrtvom, ali ce navodno izgubiti pamćenje kad se ponovno pojavi.

    OdgovoriIzbriši
  16. http://www.telenowele.fora.pl/televisa,71/lo-imperdonable-televisa-2015,28146-3510.html,Mejia,Mejia,crni Mejia,što uradi od telenovele,a na jednoj drugoj stranici piše pak da će Jose Ron,Adriana Louvier i Erick Elias imati samo posebno gostovanje u seriji,što je puno bolje nego da ubiju glavnu junakinju Veronicu (Ana Brenda Contreras),a glavnog junaka Martina (Ivan Sanchez) pretvore u negativca

    OdgovoriIzbriši
  17. Fanovi su se na twitter-u pobunili protiv ubojstva glavne junakinje Veronice i oglasio se Mejia, rekao je da se to ipak neće dogoditi, tračevima pokušava podići gledanost telenovele Lo imperdonable i uznemiruje fanove (poput mene) koji žele da Veronica i Martin ostanu zajedno na kraju telenovele.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma dajte, ljudi, što vam je, pa zar tako naivno nasjedate?! Istina da Mejia i logika ne idu ruku pod ruku(sam odabir ovog remakea to opet potvrđuje), ali ubiti i uništiti JEDINO dobro u cijelom projektu...??

      Izbriši
  18. Portal MQT je napisao (a oni uglavnom imaju sigurno tocne informacije) da Pasion y poder zamjenjuje telenovelu Lo imperdonable krajem godine, znaci da ipak završava u studenom, eventualno možda prosinac i ispada da ništa onda od ovog produženja Lo imperdonable do siječnja 2016, super, a za glavnu ulogu u Pasion y poder se spominje, pogađate, Fernando Colunga, a uz njega u seriji ce biti i Jorge Salinas, glavna junakinja jos nije odabrana.

    OdgovoriIzbriši
  19. https://pbs.twimg.com/media/CJ-YCO8UkAAMVY8.jpg,evo tweet-a gdje kritiziraju Mejiu zbog ubojstva glavne junakinje Veronice i njegovog odgovora,da to napravi (ubije Veronicu i Martin da završi sa nekom drugom) to bi mu bilo sigurno još veća propast telenovele,to bi mu bila kako sam naziv telenovele kaže NEOPROSTIVA pogreška,razdvojiti tako prekrasan par kao što su Veronica i Martin

    OdgovoriIzbriši
  20. I u drugom članku piše da Pasion y poder zamjenjuje Lo imperdonable krajem godine,znači ipak izgleda da ovo produženje do siječnja 2016 pada u vodu,Castro se pokrenuo,počeo je sa kastinzima za formiranje glumačke ekipe svoje nove telenovele Pasion y poder,što mi je drago,neka Lo imperdonable završi u studenom kako je Mejia najavio i sve super

    OdgovoriIzbriši
  21. Jako mi je drago što Lo imperdonable ipak nije produžena do siječnja 2016;a i već su potvrdili da PyP ide tijekom studenog,najkasnije prosinac,već su počeli kastinzi,a snimanje Pasion y poder bi trebalo početi kako su napisali na jednoj stranici u rujnu,ako ne i prije,a i gledanost LI se opet spustila

    OdgovoriIzbriši
  22. Ana Brenda Contreras se javila na twitter-u i negirala glasine da njezin lik (Veronica Prado Castelo) izlazi iz telenovele, napisala je da još uvijek snima i da to nije tako.

    OdgovoriIzbriši
  23. Meni se nikako ne sviđa ulazak Danne Garcije u telenovelu Lo imperdonable,Jose Ron,super,njega volim,ali ona mi je jedna od lošijih glumica.Pa koliko to glumaca Mejia planira uvesti u telenovelu Lo imperdonable do kraja telenovele,sve koji su slobodni?Salvador je rekao da će LI imati 140 epizoda,a i objavljeno je da snimanje završava u listopadu.

    OdgovoriIzbriši
  24. Gledanost LI je bila (ne znam za koji dan) tek 12.8 %,ozbiljno im se gledanost spustila, niti 15 %,definitivno im ne ide dobro.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iako jest bio nogomet u pitanju, to je prvi put u povijesti da je jedna glavna telenovela bila na zadnjem mjestu gledanosti svih telenovela(a bilo je nogometa i u vrijeme "Pasion", "Dos Hogares" i "La Tempestad")... Što prije prekinuti!

      Izbriši
  25. Ali izgleda da od toga nista od toga, kako je zadnji put receno ovo izgleda ipak zavrsava u studenom iako bi meni draže bilo da zavrsi sa 121 epizodom kako su Ana Brenda i Ivan Sanchez jednom napisali na twitter-u, ali izgleda da ipak Mejia ima glavnu riječ, a on je isto n twitter-u napisao da je LI produzeny do 11.mjeseca

    OdgovoriIzbriši
  26. Lo imperdonable bi mogla završiti 4.10,18.10 ili 8.11.2015, iako jos produkcija telenovele nije jos ništa službeno potvrdila na koji ce od ta tri datuma završiti Lo imperdonable, ali su rekli da je pocela kako oni to kazu "la recta final", to bi bio kako mi se čini, rasplet.

    OdgovoriIzbriši
  27. Izgleda kako su napisali Lo imperdonable zavrsava 4.10.2015.

    OdgovoriIzbriši
  28. Lo imperdonable će ipak imati 121 epizodu kako su i najavili glavni glumci Ana Brenda Contreras i Ivan Sanchez na twitter-u jednom prilikom, zavrsava 4.listopada, 2015.godine

    OdgovoriIzbriši
  29. Ja se samo nadam da će Danna Garcia kratko gostovati u telenoveli i da njezin lik neće ostati do samog kraja koji se bliži,a telenovela kako se približava kraju,meni postaje sve zanimljivija,Veronica i Magdalena su napokon saznale da su majka i kći,a i Veronica je jako brzo upoznala i Aarona,svog biološkog oca,jedino Martin nikako da sazna da je Virginia,a ne Veronica kriva za Demetrijevo samoubojstvo i Veronica još uvijek nema pojma da se Martin oženio sa njom zbog osvete,saznala je da mu je Demetrio brat i da se ubio i tu su stali sa tim dijelom serije (to se malo previše rasteglo i taj dio malo previše odugovlače)

    OdgovoriIzbriši
  30. Potvrđeno je sigurno da Lo imperdonable završava 4.10,Pasion y poder pocinje 5.10.2015

    OdgovoriIzbriši
  31. Drago mi je što Lo imperdonable završava za 2 tjedna, jer su ove posljednje epizode potpuno upropastili s ovom potpuno nepotrebnom i glupom Veronicinom nesrećom i nestankom, umjesto da poboljšaju ove posljednje epizode oni su išli "ubiti" glavnu junakinju Veronicu, užas, ova zadnja dva tjedna su potpuno uništili sa Veronicinom nesrećom i nestankom odnosno otmicom, taj dio me najviše razočarao sad pred kraj serije.

    OdgovoriIzbriši
  32. Mejia je htio kao podići gledanost telenovele Lo imperdonable sa "ubojstvom" glavne junakinje Veronice,ali je postigao upravo suprotno,jer čitam komentare na internetu u vezi nesreće i nestanka i svi žele da se Veronica vrati jer nisu htjeli da Ana Brenda napusti telenovelu i to samo 2 tjedna prije velikog finala,ma nakon ovog "ubojstva" protagonistice u LI,ne pada mi napamet više gledati telenovele koje snima Salvador Mejia i trpjeti njegove nove gluposti i nebuloze jer ovo što je napravio sa glavnom junakinjom u LI i to u posljednjim epizodama telenovele gdje bi protagonisti trebali biti sretni jer se napokon sve razjasnilo mu je stvarno previše,to je kap koja je prelila čašu kako bi se reklo i nije mu trebao baš sad na samom kraju serije.

    OdgovoriIzbriši
  33. Ali kako se vidi avance za 112.epizodu, Veronica se ponovno pojavljuje, jupi, napokon.

    OdgovoriIzbriši
  34. Lo imperdonable se kratko gledanost bila poboljšala, i došla do 20 %,ali čitam komentare i posljednja epizoda Lo imperdonable je dobila jako loše komentare i kritike, a gledanost je bila oko 17 %,a sad vidjeti ćemo kakva ce biti Pasion y poder koja je upravo počela sa emitiranjem, hoće li uspjeti podignuti gledanost glavnog televisinog termina (21 h) ili će i ta telenovela podbaciti, ali moram priznati da PyP ima jako zanimljivu entradu koja me jako podsjeća na neki horor film jer nema pjesmu nego samo instrumental.

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.