SAD: Završila "Que te perdone Dios"


Prije dva dana, u petak, završeno je emitiranje televisine telenovele "Que te perdone Dios" na američkom Univisionu, tv-postaji gdje se prvo počela emitirati, odnosno gdje je doživjela svjetsku premijeru(a ne u Meksiku kako to obično biva). Prvih mjeseci boreći se protiv telemundove "Dueños del Paraíso", s "Kraljicom juga", Kate del Castillo u glavnoj ulozi, "Que te perdone Díos" mnogo puta gubila je od protivnice u postotcima gledanosti. Stvar se dodatno pogoršala dolaskom treće sezone mega-uspješnog serijala "El señor de los Cielos", koji je ne samo suparnicu u istom terminu ostavljao daleko iza sebe, nego i cijeli program Univisiona tijekom cijelog dana.

Radi se o preradi Mejíjine "Abrazame muy Fuerte" iz 2001. godine, koja je za protagoniste imala Fernanda Colungu i Aracely Arambulu.

Iako je iskušana taktika prvotnog emitiranja u SAD-u, "Que te perdone Dios" uopće nije uspjela popraviti gledanost termina koju joj je ostavila prethodnica "La Malquerida". Naprotiv, "Que te perdone Dios" ispala je isto, ili možda čak i gore (neugodno)iznenađenje. Telenovela se, nažalost, ne proslavlja niti u Meksiku. Tamo će svoje finale doživjeti za dva tjedna. Zuria Vega i Mark Tacher igrali su protagoniste projekta na čelu kojeg je bila Angelli Nesma Medina. Glavne negativce utjelovili su Sergio Goyri, Sabine Moussier, Altair Jarabo i Laisha Wilkins. Od ostatka glumačke postave trebalo bi izdvojiti Rebeccu Jones, kojoj je upućeno najviše kritika na osnovu onoga što je pokazala(u glumačkom smislu), zatim Renea Stricklera, Ferdinanda Valenciu, Anu Patriciju Rojo, Anu Berthu Espín, Manuela Ojedu, Alejandra Ávilu... Očito izuzetno jaka glumačka postava, sačinjena od samih zvijezda iz ovog žanra, ipak nije bila dovoljna. U Meksiku, "Que te perdone Dios" zamijenit će "A que no me dejas" 27. srpnja, a u SAD-u već sutra kreće "Yo no creo en los Hombres".

Nema komentara

Pokreće Blogger.