Potvrđena glavna negativka "Pasión y Poder"


Produkcija nadolazeće televisine telenovele "Pasión y Poder", potvrdila je ime glavne negativke. Bez imalo iznenađenja, njezino je ime - Marlene Favela! Tako su se ispunile prognoze medija i kritičara, prema kojima je Favela uvijek bila ispred svoje konkurentice za istu ulogu, Patricije Manterole. Tako je Manterola ostala bez još jedne uloge u dosta kratkom vremenu, iako je "dogurala" gotovo do samog kraja(bila je u igri i za protagonisticu "Amores con trampa").

39-godišnja Favela, nakon "Entre el amor y el Odio" te "Velo de Novia", ponovno  će surađivati sa Susanom González. Isto tako, Faveli ovo neće biti prvi put da igra negativku. Sjećamo je se kao poremećene Alicije iz propale telemundove "El rostro de la Venganza", u koju je Favela ušla kao naknadno napisani lik, s ciljem spašavanja projekta. Na kraju, scenaristi ipak nisu uspjeli spasiti spomenutu telenovelu, no Favela je pokupila dosta dobre kritike.

Premijera "Pasión y Poder", prema još uvijek aktualnim planovima, trebala bi se dogoditi 5. listopada. Početak snimanja odgođen je za još jedan tjedan, pa će tako krenuti 24. kolovoza.


Nema komentara

Pokreće Blogger.