Susana González protagonistica "Pasión y Poder"!


Nadolazećoj glavnoj televisinoj telenoveli, "Pasión y poder", ostalo je svega par dana prije početka snimanja. Od glavne četvorke, poznata su tri imena. Uz već od samog početka poznatog Jorgea Salinasa i Fernanda Colungu, pridružila se i Susana González, kao protagonistica i supruga F. Colunge. Podsjećamo, Susana i Fernando već su igrali glavni par 2007. godine u telenoveli "Strast", koja je vrlo neslavno propala iako se radilo o najskupljem projektu u povijesti meksičke televizije. Jednako tako, u "Zabranjenoj ženi" iz 2011. godine, Susana i Jorge bili su brat i sestra, a u "Pasión y poder" gledat ćemo ih u ljubavnoj vezi.

Još jedina nepoznanica ostalo je četvrto ime, odnosno glavna negativka. Prema većini medija i izvora, izbor se suzio na dva imena: Marlene Favela i Paty Manterola. Marjorie de Sousa, koja je bila u igri i za protagonisticu i za negativku, na kraju je ipak odustala. Produkcija bi sljedeći tjedan trebala raščistiti i tu posljednju sumnju, odnosno, otkriti ime glavne negativke, inače supruge lika Jorgea Salinasa u radnji. Mediji prenose da Favela ima veće izglede od Manterole.


Glumačkoj postavi pridružila se i Altair Jarabo. Pojedinosti oko njezina lika nisu poznate, ali je lijepa glumica putem Twittera opovrgnula da se radi o negativki, pa su krenula nagađanja da se radi o mlađoj protagonistici, tj. liku kojeg je u originalu igrala, danas slavna pjevačica, Paulina Rubio. Snimanja "Pasion y poder" kreću 17. kolovoza, a premijera je zakazana za 5. listopada. Na čelu produkcije stoji José Alberto Castro.

2 komentara:

  1. Marjorie de Sousa se ponovno spominje kao moguća glavna negativka

    OdgovoriIzbriši
  2. Još samo 6 dana do početka snimanja,a oni još nemaju glavnu negativku iako se spominje da bi Marjorie de Sousa mogla ipak dobiti tu ulogu

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.