Gledanost | 22. rujna | Meksiko/SAD


Donosimo Vam pregled gledanosti telenovela za 22. rujan u Meksiku i Sjedinjenim Američkim Državama.

MEKSIKO

Lo Imperdonable 18.9

Antes muerta que Lichita 17.2

A que no me dejas 15.7

La Vecina 14.7

Amor de Barrio 12.3



SAD

Univision

Antes muerta que Lichita 0.8-0.9

Lo Imperdonable 0.7-0.7

Yo no creo en los Hombres 0.7-0.7


Telemundo

Señora Acero: Especial(1) 0.6

Señora Acero: Especial(2) 0.7

Señora Acero 2 0.9-0.8

Broj komentara: 18:

  1. Ja i zab koliki je neki prosjek sapunica u tim terminima jer ovi loši su dosta potrajali.

    OdgovoriIzbriši
  2. Salvador Mejia je sad na kraju uspio uništiti posljednje epizode telenovele Lo imperdonable sa ovom Veronicinom nesrećom, nestankom i gubitkom pamćenja i to se dogodilo sad pred praktički sam kraj serija, samo 2 tjedna prije kraja, užas, ne mogu vjerovati da je na 1.mjestu gledanosti, jer zbog ovog što je napravio sa Veronicom (nesreća, nestanak, otmica) nikako ne zaslužuje 1.mjesto gledanosti jer je ova zadnja 2 tjedna potpuno uništio zbog "smrti" glavne junakinje, a sad je još i Botel ostao nepokretan, užasne su epizode ova samo 2 tjedna pred kraj, samo, tuga i depresija, umjesto da budu svi sretni, katstrofa što su napravili s likovima u ovim posljednjim epizodama.

    OdgovoriIzbriši
  3. Avance za 114.epizodu,Veronica se napokon pojavljuje,a sad me zanima kad će ju Martin pronaći,odmah u ponedjeljak ili će i s tim odugovlačiti,kao i s njezinim povratkom i ponovnim pojavljivanjem.Užas što je Mejia napravio sa likovima u ovim posljednjim epizodama telenovele Lo imperdonable,katastrofa

    OdgovoriIzbriši
  4. Nakon ovog što je učinio sa Veronicom (nesreća, nestanak, otmica i gubitak pamćenja) u posljednjim epizodama telenovele Lo imperdonable, zelim i voljela bih da Salvador Mejia dobije otkaz, da ga otjeraju sa Televise ili ako se to ne dogodi, savjetujem svim glumcima na Televisi da se odsad drže što dalj od Mejie i njegovih gluposti i da odbiju snimati telenovelu pod njegovom producentskom palicom.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne nadaj se, Mejijin prijatelj je predsjednik Televise, zato može raditi što hoće i kad hoće.

      Izbriši
    2. ...a sve i da nije tako, Mejía može počivati na ostacima stare slave. Bio kakav bio, ipak nekolicina najvećih uspjeha Televise na planeti pripadaju njemu, odnosno, on ih je producirao. Što jest - jest!

      Izbriši
    3. Navodno Salvador Mejia već priprema novu telenovelu, ali za termin u 19 h predvečer, izgleda da neće više ići u glavni televisin termin u 21 h.

      Izbriši
  5. E onda barem neka sljedeću telenovelu napravi kako treba bez velikih gluposti i nebuloza kao u većini telenovela koje je dosad snimio,iako ne vjerujem da on više može snimiti dobru telenovelu.Da budemo iskreni,u jednoj stvari je Salvador Mejia izvrstan,a to je da zna izabrati odlične protagoniste sa fenomenalnom kemijom i zna odabrati glavne protagoniste koji sa svojom ljubavnom pričom gledatelje ostavljaju bez daha (kao što su bili Marina i Damian u La tempestad te Veronica i Martin u Lo imperdonable jer me kemija između ta dva glavna para jednostavno oduševila koliko su savršeni i uvjerljivi u svojim ljubavnim scenama),to sa odabirom glavnih glumaca koji imaju izvrsnu kemiju,koji si savršeno odgovaraju i koji su toliko uvjerljivi da ih na kraju gledatelji uvijek žele vidjeti zajedno i u stvarnom životu,to sa odličnim protagonistima je jedina stvar koja mu uspijeva u telenovelama,ali što se drugih stvari tiče je katastrofa kao što su dosadni i nepotrebni likovi,glupe situacije u telenovela.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Problem je što se on miješa previše u scenarij. Do prije "Lo Imperdonable", mislila sam da su to samo priče i da je zapravo Abud kriva, ali dođe Ximena Suárez i opet nekakve gluposti i djevojke koje djedovi žele udati prisilno, i to u 21. stoljeću. Džaba mu svi scenaristi na svijetu ako će se on metiljati. Dok to ne shvati, bit će još Tempestada i Imperdonablea, pa bio on u 4 popodne ili u 9 navečer.

      Izbriši
    2. Joj da,Cresencio u Lo imperdonable,kako se odvratno ponašao prema Ani Perli naređivao joj je kao da žive u 5.stoljeću,a serija je snimana u 21.stoljeću i sa tim karakterom i ponašanjem me taj deda jako podsjećao na Pedra Medinu iz Lo que la vida me robo jer je on isto tako volio da drugi plešu kako on svira (tako kažu ili u prijevodu njegove naredbe su bile zapovjed i ako ne poslušaš i učiniš to što ti on naredi (lik Pedro Medina u Lo que la vida me robo,a i Cresencio u Lo imperdonable je imao potpuno isti karakter) ode glava (narede ubojstvo) i nitko živ im se ne smije suprotstaviti jer ako se netko usudi pobuniti protiv neke njegove odluke,ode glava (čitaj:narede ubojstvo),odahnula sam kad je taj stari napokon umro,to je bila najkorisnija smrt u cijeloj telenoveli,za razliku od Veronice čija je "smrt" bila potpuno nepotrebna i beskorisna.A tek kad se sjetim Uklete Mariane (koju je također producirao dotični Salvador Mejia) i sjećam se da je u toj telenoveli u jednoj epizodi (ne sjećam se više koja epizoda je bila po redu),bila je jedna scena gdje se čovjek pretvara u pticu točnije sokola,pa ja veću glupost u nekoj telenoveli dotad nisam još bila vidjela,to je definitivno najveća glupost i nebuloza koja postoji u nekoj telenoveli.Mrzim takve likove u telenovelama koji se prema ostalim likovima ponašaju kao da su njihovo vlasništvo,da su oni vlasnici svega,a drugi ljudi su robovi.

      Izbriši
  6. Ali Salvador Mejia barem ima odlične protagoniste koji sa svojom fenomenalnom kemijom barem donekle spašavaju seriju (najbolji primjer za to su Marina i Damian u La tempestad te Veronica i Martin u Lo imperdonable) jer sve ovo ostalo mu je užas,katastrofa,a i čitam po internetu po komentarima,telenovelu Lo imperdonable najviše gledaju upravo zbog glavnog ljubavnog para,jer su ostali sporedni likovi u telenovelama Salvadora Mejia većinom skoro uvijek dosadni,nezanimljivi i ponekad potpuno nepotrebni (npr.Mayuya u La tempestad,totalno nepotreban i bez veze lik,samo se šetala okolo,kritizirala i vrijeđala,nije imala uopće nikakvu,bila je ubačena u seriju samo tako,čisto da popuni glumačku ekipu jer je njezin lik bio užas i niškoristi),izuzetak su još neki likovi koji su također ok,ali ostatak 0 bodova.Sva sreća da Salvador Mejia zna spojiti odličan glavni par koji ima super kemiju jer da toga nema,sa njegovim glupostima i nebulozama bez dobrog glavnog para koji spašava seriju njegove telenovele bi bile još veći promašaj ili fracaso kako bi oni rekli.

    OdgovoriIzbriši
  7. Od ponedjeljka prave ljubavi u podne ne više u 7. Možda nam pomalo vrate sve kako je i bilo sada kad krenu kiše i hladnije vrijeme.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A tko zna,ali barem su se napokon sjetili prikazati neku novu telenovelu koju su otkupili (Divlja mačka koja se napokon počela prikazivati nakon prvotnog odgađanja),a nadam se da će jednog dana na red doći i ove ostale nove otkupljene telenovele za koje se priča da ih imaju.

      Izbriši
  8. iskreno nadam se ovom da će se desiti da Divlja mačka pokazati jako dobe rezultate i da Navy CIS od idućeg tjedna ide po 2 epizode dnevno i to 11 sezona počinje i nadam da prikazati i 12 sezonu i po mojoj računici i da će završiti negdje za mjesec i pol dana da će osloboditi termine 17 ; 00 u 17 ; 45 ide divlja mačke i da skratit malu nevjestu na 2 epizode i da 18 ; 30 ide još jedna sapunica

    OdgovoriIzbriši
  9. Nisam jos pogledala, ali čitam po internetu, posljednja epizoda Lo imperdonable je dobila jako loše komentare i kritike

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iskreno, meni nije bilo toliko baš loše. Ili bolje rečeno, gledala sam i puno gora finala.

      Izbriši

Pokreće Blogger.