Prva dva promo-materijala "Pasión y Poder"


Još manje od mjesec dana ostalo je do premijere nove televisine glavne telenovele, "Pasión y Poder", koju producira uspješni producent José Alberto Castro("Corona de lagrimas", "Teresa", "Rubi"...). Protagoniste igraju Susana González, Jorge Salinas te Fernando Colunga u ulozi villagoniste. Iako produkcija sve do par dana prije početka snimanja nije bila pronašla sve lokacije, promo-materijali(i to čak dva!) već su izašla.




Iako je prema nekim izvorima producent Castro želio odgodu premijere, odnosno produžavanje trenutne "Lo Imperdonable"(Ana Brenda, Iván Sánchez), do toga nije došlo. Ono što je najvjerojatnije presudilo jest činjenica da je "Lo Imperdonable" najmanje gledana telenovela u povijesti Televise u glavnom terminu(21:20 h), a sve upućuje na to da će tako i ostati, budući da je tek 20-ak epizoda ostalo do kraja, pa su šanse da ipak uspije zabilježiti veću prosječnu gledanost od "Oluje u srcu"(orig. La Tempestad), koja je (još uvijek) vlasnica te neslavne titule - vrlo male, tj. gotovo nikakve(op.a.: prosječna gledanost "La Tempestad" iznosila je 19.3, dok "Lo Imperdonable" stoji na 17.8). 

Premijera "Pasión y Poder" na programu televisinog Canal de las Estrellas zakazana je za 5. listopada.

1 komentar:

  1. Iako još nije počela, uskoro počinje, ali kako se priča Pasion y poder bi trebala trajati sve do 3.mjeseca 2016 jer spominju da će remake telenovele Lazos de amor zamijeniti upravo Pasion y poder u terminu od 21 u ožujku 2016.godine, izgleda da će onda Pasion y poder imati dosta epizoda, a sto se gledanosti tiče, vidjeti ćemo kakva će im biti gledanost.

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.