Ariadne Díaz očekuje sina


Poznat je spol bebe, koju očekuju Ariadne Díaz i Marcus Ornellas, a čije je rođenje predviđeno za travanj sljedeće godine. Glumica je danas putem svoga profila na Instagramu objavila sljedeće:


Nikad nisam očekivala da ću pronašavši čovjeka svog života, pronaći i najveću ljubav, ljubav koja nadilazi i same naše živote. 

Volimo te i očekujemo te sa svom ljubavlju ovog svijeta, Diego.


29-godišnja Ariadne tako je ujedno otkrila i da očekuje sina i da će se zvati Diego. S malih ekrana odsutna je još od završetka telenovele "La Malquerida", gdje je igrala naslovnu ulogu. Hrvatska publika mogla ju je vidjeti u tri telenovele: "Odavde do vječnosti"(kao Lucerinu kćer), "Boja strasti"(gdje je igrala majku protagonistice prvih pet epizoda) te kao "Nasljednicu s Vendavala", gdje je također igrala naslovnu ulogu, a partnera joj je igrao José Ron, s kojim je neko vrijeme bila u vezi i iza kamera.

Broj komentara: 6:

  1. Naša Doma nas opet želi iznenaditi i od 4.1. U 17:30 nam dava slomljena krila ili kako je nazvano u drugima zemljama odbačeno siroče, nova indijska koja ima 400 epizoda i još se snima.

    OdgovoriIzbriši
  2. Veće je iznenađenje da netko takvo što gleda, ali tko voli - nek' izvoli. Sretan Božić! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Fan kao i svim ljubiteljima telenovela Sretan vam i blagoslovljen Bozic :) <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti, draga. :) Sve najbolje ovog svijeta tebi i svim tvojima, kao i svim čitateljima i fanovima telenovela. Živjeli!

      Izbriši

Pokreće Blogger.