"Corazón que miente" će imati samo 80 epizoda?


Snimanja nadolazeće telenovele producentice MaPat, "Corazón que miente", u punom su jeku. Producenticu je originalna priča, korištena prvo u telenoveli "Labirint strasti"(orig. Laberintos de pasión), oduševila toliko da je odmah htjela svoj sljedeći projekt uraditi po njoj, no navodno su se njezini scenaristi pobunili te su na bazi te napravili ipak nešto drukčiju priču. Možda su ih na to potakle brojne kritike upućene na račun scenarista u posljednjem MaPatinom projektu, "La Sombra del Pasado", gdje ih je se nemalo puta optuživalo da su uradili čisti copy-paste "Izvora"(orig. El manantial).

Nedavno je direktor televisinih telenovela i producent istih, Salvador Mejía Alejandre izjavio da po novom sistemu telenovele neće trajati duže od pola godine jer, prema njegovim riječima, duge telenovele prepreka su gledateljima u nastojanju držanja pažnje od početka do kraja. U skladu s time, tvrdi se da "Corazón que miente" neće imati više od 80 epizoda, upravo onoliko koliko je imao i sam original. Međutim, neki tvrde da se iza ovog zapravo krije Mejijina želja da se što prije vrati na male ekrane, budući da njegova "La otra Diana" slijedi nakon MaPatine telenovele. U prilog tome ide i već gotovo popunjena glumačka postava Mejijine telenovele, iako bi se na malim ekranima trebala vidjeti tek za, otprilike, pola godine.

"Corazón que miente" protagonizirat će Thelma Madrigal i Pablo Lyle, a među glumačkom postavom ističu se Diego Olivera, Alexis Ayala, Dulce María, Helena Rojo, Mayrín Villanueva, María Sorté, Alejandro Tommasi i Lourdes Reyes. Gostujuću ulogu, osim već spomenute Villanueve, odigrat će i Erik del Castillo. Na Twitter-profilu telenovele možete pronaći više fotografija i video-zapisa atmosfere koja vlada na snimanjima.

3 komentara:

  1. A sto ako sapunica bude uspjeh hoce li biti produzenja

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A tko zna... Evo i "Pasion y Poder" će, čini se, imati 120-ak epizoda iako je ovaj sistem već u "funkciji".

      Izbriši
    2. Koliko ja pratim sapunice da bih castrova sapunica trebla zarvsiti u travnju u prilog tom ruli pocinje snimati u pocetkom godine odosno 4 . 1 odosno castrova bih sapunica bih trebla imati oko 136 epizoda
      .

      Izbriši

Pokreće Blogger.