Danna García i Andrés Palacios protagonisti "Las dos Dianas"

Iako je početak snimanja najavljen tek za veljaču sljedeće godine, producent Salvador Mejía Alejandre malo-pomalo skuplja glumačka imena za svoju sljedeću telenovelu, "Las dos Dianas". Nakon što su prvi potvrđeni Victoria Ruffo i César Évora(kao stariji protagonisti), Danni Garcíji pridružio se Andrés Palacios, te njih dvoje igraju onaj drugi, mlađi protagonistički par. U pregovorima za glavnu negativku nalazi se Marjorie de Sousa, a neki izvori su je već potvrdili.

Prema nekim navodima, za jednu od preostale dvije uloge sestara, Mejía želi Adrianu Louvier, koja se planirala vratiti telenovelama s producenticom Giselle González. Kako vrijeme prolazi, tako je sve izglednije da je "Las dos Dianas" zapravo obrada telenovele "Moja voljena"(orig. Niña amada mía), koja se od 13. travnja do 10. rujna, 2004. godine emitirala na programu Nove TV. Televisa je relativno nedavno snimila remake spomenute telenovele i to pod nazivom "Amazonke", koje su, nažalost, neslavno propale na programu Dome TV.

"Las dos Dianas" ići će u terminu od 19:20 h, i to kao zamjenica "Corazón que miente"(Thelma Madrigal, Pablo Lyle), čiji je start predviđen za 8. veljače nadolazeće godine. Predviđa se da bi meksička publika premijernu epizodu nove Mejíjine telenovele trebala vidjeti tijekom lipnja.

4 komentara:

  1. Zašto opet Mejia? :(

    OdgovoriIzbriši
  2. mnogi kritiziraju mejiu, možda njegove posljednje telenovele nisu imale pretjeranog uspjeha ali to je tako. Ne može uvijek. Meni je on jedan od dvojice najboljih i najdražih producenata, sa sjajnim pričama, drami, scenariju, intenzitetu. (drugi je Carlos Moreno). Svatko ima svoje mišljenje,ali treba reći i mislim da nitko ne bježi od toga da ova godina nije uspješna, i kada pogledamo onda bi se moglo reći nije ni angeli nesma medina uspjela, ni roberto hernandez, ni lucero suarez a da ne pricam o jose albertu castru. Meni je PYP užas, toliko dosadnu telenovelu jo nisam vidio.( moje mišljenje). I mislim daa nije stvar u producentima toliko koliko u publici tj:njima su dosadile jedne te iste priče i mislim da ni Como tres gotas de agua neće nista popraviti, bojim se da je gotovo vrijeme velikih rajtinga i gledanosti. A ja od telenovela za sljedeću godinu jedva čekam La otra Diana.. pozz

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ali tko bira te priče, koje su publici dosadile, negoli producenti? Kako onda nije stvar u njima? Naravno da svatko ima pravo na svoje mišljenje, i ja to poštujem. Nadam se da će "La otra Diana" i Mejía opravdati tvoja očekivanja. Lijep pozdrav i tebi! :)

      Izbriši

Pokreće Blogger.