Jacqueline Andere i Ximena Navarrete glavne negativke "Las Dianas"?


Iako mu je svaka sljedeća gora i neuspješnija od prethodne, producent Salvador Mejía Alejandre već priprema novu telenovelu. Prema mnogim izvorima, tvorac, ipak ponajvećih televisinih planetarnih uspjeha(ruku na srce), bacio je oko na preradu venezuelanske telenovele "Las dos Dianas" iz 1992. godine. Protagoniste nove verzije, koja trenutno nosi naziv "Las Dianas", mogli bi igrati Victoria Ruffo, César Évora i Danna García. Prije nekoliko sati, pojavila se vijest da bi glavne negativke mogle zaigrati Jacqueline Andere(čije se ime povezuje s ovom telenovelom još od početka) i Ximena Navarrete

Telenovela bi, prema sadašnjim planovima, trebala naslijediti "Corazón que miente", koja započinje 8. veljače sljedeće godine, i to u terminu od 19:15 h.

Broj komentara: 5:

  1. Ja sam pročitala na jednoj drugoj stranici da se uz Victoriju Ruffo i Cesara Evoru koji bi mogli biti glavni protagonisti spominje Danna Garcia, a ne Ana Brenda Contreras, zanimljivo, Ximena Navarrete-od glavne junakinje do glavne negativke, ako je ovo što piše u članku istina.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oh da, imate pravo! Ana Brenda je se prva spomenula pa kako sam pisala članak "iz glave", zaboravila sam na Dannu(da je sada ona "aktualna"). Ispričavam se, i hvala Vam na ispravku.

      Izbriši
  2. Livia Brito se također spominje za protagonistkinju. i odakle vam informacija da se Ana Brenda spominjala u kojem je to članku? Hvala

    OdgovoriIzbriši
  3. Ovi s Televise su zbilja tenkrei ako opet Mejiu stave. :facepalm:

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.