Nicandro Díaz zainteresiran za "El secreto del Puente Viejo"


Nakon ne odviše sjajnih rezultata kakve je polučila njegova posljednja telenovela "Hasta el fin del mundo"(Marjorie de Sousa, Pedro Fernández/David Zepeda), producent iste, Nicandro Díaz-González traži novu priču. Prema nekim pisanjima, producent je trenutno zainteresiran za preradu španjolske uspješnice "El secreto del Puente Viejo", koja se u svojoj domovini emitira već gotovo pet godina, tijekom kojih je "prikupila" već 1229 epizoda.

Već odmah po završetku spomenute "Hasta el fin del mundo", producent je krenuo u potragu za novom pričom. Isprva su mediji tvrdili da želi obraditi kolumbijsku telenovelu "La Dama de Troya". Poslije se počela spominjati "Señora Isabel", koja je trebala postati sljedećim Nicandrovim projektom nakon "Pravih ljubavi"(orig. Amores Verdaderos), no međutim, RCN mu ipak nije želio prodati prava. Zanimljivo je da je upravo zbog ovog projekta Erika Buenfil odbila ulogu glavne negativke "Vrtloga života"(orig. Lo que la vida me robó), jer je bila već rezervirana za naslovnu ulogu. Time je propustila priliku biti (vrlo važnim) dijelom posljednjeg televisinog hita u glavnom terminu, i to zbog telenovele, do koje nikada, ili barem još uvijek - nije došlo.

Kao potencijalne protagonistice obrade "El secreto del Puente Viejo", spominju se Ana Brenda, Sara Maldonado i Eiza González.


Za protagonista, mediji navode da su potencijalni kandidati José Ron, William Levy i Daniel Arenas.


Za ulogu glavne negativke, glavne kandidatkinje su Rebecca Jones, Daniela Castro i Rosa María Bianchi.

Bila to "El secreto del Puente Viejo" ili neka druga priča, Nicandro Díaz-González bi se na meksičke male ekrane trebao vratiti po završetku "Como tres gotas de agua" od producentice Angelli Nesme Medine.

Broj komentara: 8:

  1. ovi neki glumci bi stvarno trebali uzeti neku pauzu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ron. Drag mi je uvijek bio, ali što je previše, previše je. U njegovom slučaju i više od tog.

      Izbriši
  2. Istina da je previše ali bolje Ron treći put zaredom nego Arenas.Najbolje rješenje bi bio William Levy ali ne vjerujem da će se on vratiti telenovelama a što se tiče glumica sve tri su mi drage posebno Ana Brenda

    OdgovoriIzbriši
  3. Levy je i moj favorit.Ne daj Boze Daniel Arenas. Ana Brenda mi je favoritkinja naravno sto se tice protagonistkinje. ;)

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.