Velike promjene na "Premios TV y Novelas" od ove godine


Kako izvještava Aurora Valle, Televisa je, u suradnji s časopisom "TV y Novelas", odlučila uvesti radikalne promjene na projektu dodjela nagrada ove godine. Prema Valle, Luis de Llano više nije producent dotične dodjele nagrada. Njegovu funkciju preuzeo je Guillermo del Bosque, inače producent dodjele "Telehit". Više nema nagrada "Favoriti publike", koje su se dodjeljivale dan prije svečane dodjele i u kojima je isključivo publika odlučivala. Formirat će se poseban komitet od 100 ljudi, među kojima će se naći novinari, kritičari, producenti te razni televizijski i radijski voditelji, te će oni odabirati nominacije. Zadnja, ali ipak najvažnija promjena jest da više nema posebnog žirija koji odlučuje o pobjedniku! Naime, od ove godine, pobjednike "TV y Novelas" birat će isključivo publika. Sredinom sljedećeg mjeseca obznanit će se imena kategorija i nominiranih u istima.

Inače, posljednjih godina sve manje i manje publike prati svečanu dodjelu, a gotovo da i nema godine u kojoj ne bude nekog skandala oko pobjednika, kao primjerice prošle godine, kada je Sebastian Rulli proglašen pobjednikom iako je imao isti broj glasova kao i Jorge Salinas, pa stoga i ne čudi nastojanje da se publiku što više uključi.


Broj komentara: 8:

  1. Znate možda koja telenovela ide nakon Dragocjenog bisera. Ja se iskreno nadam Televisinoj telenoveli jer osim La Gate na Domatv nema nijedne meksičke telenovele na hrvatskima televizijama. Nedostaje mi meksičke telenovele, osobito na Doma tv.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Muslim da ce nastaviti s ovim.Televisa ionako nije imala sto ponuditi.Ja se nadam da sam u krivu pa da nam puste meksicke. Btw super mi je ove godine sto su pustili publiku da glasa.Nadam se da ce biti bolje nego proslih godina.Jedva cekam nominacije. :D

      Izbriši
    2. Dobro je što publika odlučuje, ali ima to i loših strana, nažalost. Pobijedit će onaj tko ima najviše upornih fanova, a ne netko tko je prema većini publike bio najbolji i zaslužio nagradu. :/

      Izbriši
    3. Joj Fan,imas pravo,sad kad malo bolje razmislim opet nece doci nagrada u prave ruke.Samo se sjetim prosle god.kad ECDLP nije dobila nijednu jedinu nagradu.Toliko o njihovim nagradama.A jel se ove godine odrzava u Acapulcu ili kao prosle godine? :)

      Izbriši
    4. Ne znam. Na ništa nisam naletjela još uvijek. :) Onaj studio od prošle godine bio je srednja žalost. Baš je siromašno i jadno bilo.

      Izbriši
    5. Ono je sramotno bilo hahahaha.Nadam se da ce bar ove godine na nesto sliciti. ;)

      Izbriši
  2. I meni nedostaje fale latino serije

    OdgovoriIzbriši
  3. Danas sam nasla na jednoj stranci da ide pasion y poder na hrt nakon dragocjenog bisera a prije par dan sam nasla da ide braziska imperio pa ne znam sto je tocno imali kakve sanse da je imperio kojim slucaje kupio rtl ako je tocno da ide pasion i poder

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.