"Las Dianas" dobila negativce


Nadolazeća Mejijina telenovela, radnog naziva "Las Dianas" dobila je glavne negativce. Radi se o Grettell Váldez i Guillermu Garcíji Cantúu. Oboje njih bili su negativci posljednje Mejijine telenovele "Lo Imperdonable". Očito je njihovom glumom producent jako zadovoljan, kada ih opet u paru "progurava" u svoju sljedeću telenovelu, i to ponovno kao negativce. Prije par dana, mlađom protagonisticom "Las Dianas" proglašena je Gaby Mellado, koja je, vjerovali ili ne, bila jednako tako mlađa protagonistica u već spomenutoj "Lo Imperdonable".

Protagonisti "Las Dianas" su Victoria Ruffo, César Évora, Danna García i Andres Palacíos. Snimanja kreću uskoro. "Las Dianas" zamijenit će tek započetu "Corazón que miente"(Thelma Madrigal, Pablo Lyle) u terminu od 19:30 h.

Broj komentara: 9:

  1. Salvador Mejia očito voli raditi sa istim glumcima,a obožava Cesara Evoru koji je u Las Dianas stariji protagonisti,a i Cesar je izjavio da uživa raditi sa Mejiom jer mu on daje potpunu slobodu u oblikovanju likova,telenovela Las Dianas biti će već 9 telenovela koju su zajedno snimili Salvador Mejia i Cesar Evora (sve telenovele u kojima su dosad surađivali Salvador Mejia i Cesar Evora;La tempestad-2013,Triunfo del amor-2011,Mundo de fieras-2007,La madrastra,2005,Mariana de la noche-2003,La esposa virgen-2005,Entre el amor y el odio-2002 y Abrazame muy fuerte-2000.godina)

    OdgovoriIzbriši
  2. Danas sam pročitala na svet telenovel da Grettell neće biti negativka nego jedna od protagonistica srednja sestra sad ne znam koliko je to točno

    OdgovoriIzbriši
  3. Nije ni čudno,Nika,nije ni čudno! To je baš super!

    OdgovoriIzbriši
  4. Antoneta,to bilo baš super!Valdez napokon kao pozitivka!Baš bi bila doista super sestrinska kombinacija Danna Garcia-Grettell Valdez-Gaby Mellado!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Grettell Valdez nije to prvi put da glumi pozitivnu ulogu,ali meni je puno bolja kao negativka,baš joj ne pristaju pozitivni likovi,puno bolje se snalazi u ulogama negativki.

      Izbriši
  5. Da u Heridas de amor i Cuando me enamore je bila pozitivka a bila je protagonistica u Venevisionovoj Angel Rebelde meni je ona dobra svakako i kao negativka i kao pozitivka

    OdgovoriIzbriši
  6. Ne znam,Nika,ona mi nekako ima previše nevino lice!

    OdgovoriIzbriši
  7. Potpisujem,Antoneta.Nije li ona glumila i u Telemundovoj telenoveli Dame chocolate pozitivku?

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.