Gabriela Vergara glavna negativka "Las Amazonas"


Iako je sve upućivalo na to da će glavna negativka nadolazeće telenovele producenta Chave Mejíje, "Las Amazonas", biti Martha Julia, čini se kako je ipak došlo do promjene, iako je nekoliko izvora prenijelo da su pregovori u završnoj fazi i da je Martha već potvrđena. Naime, kao iz vedra neba, na društvenim mrežama pojavila se fotografija Gabrijele Vergare zajedno s producentom Mejíjom, Césarom Évorom, Dannom Garcíjom i Victorijom Ruffo.


Gaby inače pamtimo kao vrlo zločestu negativku aztecinog "Vatrenog neba"(orig. Cielo Rojo), što dakle znači još jedan prijelaz s Aztece na TelevisuPrije dva dana, oglasila se i sama Martha Julia na svome Twitteru, odgovorivši s na pitanje jedne obožavateljice, jeli istina da će biti u "Las Amazonas":


Protagonistica Danna García krenula je u školu jahanja, da bi se što bolje pripremila za svoju ulogu. Alex Sirvent potvrđen je kao partner najmlađe sestre (Marilúz Bermúdez). Prema sadašnjim planovima, "Las Amazonas" trebala bi biti duga otprilike kao i trenutna "Corazón que miente"(Thelma Madrigal, Pablo Lyle), dakle približno 80-ak epizoda. Trenutni datum premijere jest 30. svibnja, u 19:30 h, na Canal de las Estrellas.

2 komentara:

  1. Kao prvo presretan sam zbog Gabriele Vergare.. Ali istodobno mi je zao sto nece biti Marthe Julie iako mozda i bude u telenoveli ali s drugom ulogom. Fan jel to sigurno da je partner od Mariluz Bermudez Alex Sirvent jer se reklonda ce biti Juan Pablo Gil?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Puno različitih informacija, ali ovaj Alexov tweet mislim da sve govori: https://twitter.com/alex_sirvent/status/707005731027816448

      Izbriši

Pokreće Blogger.