Gledanost 21.-27. ožujka | Meksiko (HR Media)


Glavna negativka nove verzije aztecine "La hija del Jardinero", Ana Patricia Rojo, pretvorena je u ubojicu, dok "Un camino hacia el destino" nastavlja svoj osvajački pohod u Meksiku, čime si producentica Nathalie Lartilleux prisvaja novi uspjeh.

Un Camino Hacia el destino 17.0
Simplemente Maria 15.9
Corazon Que Miente 15.1
Pasion y Poder 15.1
Sueño de Amor 14.0

Broj komentara: 6:

  1. :-)Nešto sasvim novo od naše Ane Patricie Rojo!Baš pravo osvježenje!Za taj tjedan najbolje je prošla Un camino hacia el destino.

    OdgovoriIzbriši
  2. Diana gledaš li Un Camino hacia el destino?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne još ali planiram uskoro.Moj komentar za Anu Patriciu je vezan uz tekst napisan ispod slike a znam kakve su joj većinom uloge prethodne bile.A što se tiče drugog dijela komentara,njega sam napisala zato jer termin u 18:30 treba imati minimalnu granicu od 16 % a Un camino hacia el de destino je imala točno 1 % veću gledanost od minimalne granice.Mislila sam zbog tog njihovog matematičkog protokola!

      Izbriši
    2. O.k ja nemam u planu tu telenovelu ne privlači me baš,ne volim telenovele od Nathalie Lartilleux ne sviđa mi se Paulina Goto a ni ostatak glumačke postave osim Horacia Pancheria on mi je jedini super šteta što je baš ovdje i također sam pročitala puno komentara da je dosadna a s obzirom da već gledam Pasion y poder ne mogu si dopustiti još jednu dosadu a i imam još dosta toga što nisam gledala Simplemente Maria,Corazon que miente,Yo no creo en los hombres,La sombra del pasado i još neke telemundove,mislim da su sve te bolje od ove

      Izbriši
    3. Da,razumijem te ali isto tako su i mnoge njene telenovele hvaljene od strane publike i struke,poput Cuidado con el angel,Corazon indomable,ove sad i još nekih.A toj telenoveli treba barem dati priliku baš kao i njenim djelatnicima!To shvaćam a i za sve u životu ima vremena!Noć je još mlada!Koje su to još neke Telemundove telenovele koje namjeravaš pogledati?A na koji način su sve one bolje od Un camino hacia el destino?

      Izbriši
  3. Gledam Un camino hacia el destino samo zbog Eugenije Cauduro (Marisa),Horacio Pancheri (Carlos),René Strickler (Luis),Jorge Aravena (Pedro) koji su mi odlični i još nekih glumaca,dok mi je glavna glumica Paulina Goto (Fernanda) grozna i očajna,jako je iritantna,naporna i predjetinjasta.Kad počne sa onim svojim cerekanjem i smijanjem,digne mi se kosa na glavna,još onaj način pričanja ,kao da u školu nije išla.

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.