Lucero na brazilskom SBT-u!


Lucero je, sasvim sigurno, jedno od najprepoznatljivijih lica latinoameričkih telenovela.

Napokon smo dobili i službenu potvrdu glavnog trača posljednjih tjedan dana. Naime, latinoamerička ikona Lucero, potpisala je ugovor s brazilskim SBT-om, te će glumiti negativku u novoj telenoveli "Carinha de Anjo", koja će biti remake televisine "Carita de Ángel", koju je 2000. godine odradio producent Nicandro Díaz González.

Lucerin lik u "Carinha de Anjo" zvat će se 'Tereza', i kako smo već rekli, riječ je o (glavnoj) negativki. Tako je i ujedno potvrđeno šuškanje da Lucero (barem zasada) nećemo vidjeti u jednoj telemundovoj telenoveli, nakon što je odbila prvo "Eva, la trailera" (uloga koju je kasnije dobila Edith González) pa zatim "Silvana sin lana" (uloga koja je naposljetku pripala Maritzi Rodríguez). Lucero je i inače bila popularna u Brazilu, ali s telenovelom "Chispita" iz 1982. godine, čija je protagonistica bila tada 13-godišnja Lucero. "Chispita" je inače jedna od telenovela s najvećim brojem repriziranja u povijesti SBT-a. Zatim je uslijedila "Por ella soy Eva", koja nije dobro prošla. No, sve je nadoknađeno sa "Gospodaricom tvoga srca"(orig. Soy tu Dueña), ili na portugalskom - "A Dona", koja je ponovno vratila Lucero na stare staze slave u najvećoj državi Južne Amerike.

Premijera "Carinha de Anjo" očekuje se u drugoj polovici 2016. godine, i to po završetku "Cúmplices de um Resgate", koja je isto tako remake jedne druge televisine telenovele, ovaj put "Cómplices al Rescate", iz 2002. godine, koju je producirala Rosy Ocampo.

AŽURIRANJE: Iako se forumima proširila vijest da se radi o glavnoj negativki, Lucero će ipak biti majka protagonistice, što je i logično, budući da se ne spominje nikakvo "trajnije" preseljenje u Brazil.

Broj komentara: 5:

  1. :-)Ovakav razvoj situacije me iznimno oduševio!Napokon neka Meksikanka u Brazilu u svijetu glume!Ovo mi dođe kao razmjena učenika ili studenata!Brazilci dali Guya Eckera a Meksikanci Lucero.Nego,Brenda,reci mi,zašto Lucero ne glumi u Telemundovoj možebitnoj telenoveli La indomable?Hoće li se ta telenovela uopće snimati?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mene nije oduševio ni najmanje jer je sada neću gledati jer ne razumijem portugalski.Znači fan se zove Brenda? Nisam znala kažem s obzirom da si joj se tako obratila

      Izbriši
    2. :-DRazumijem.Pa postoju engleski i španjolski titlovi na you tubeu i sličnim portalima!Ma,često pomislim na Anu Brendu Contreras i onu njenu telenovelu Lo imperdonable pa se isto tako i često zbunim!Haha!Jedva svoje ime i prezime zapamtim a još uz to moram i masu tuđih!

      Izbriši
    3. Joj ja baš nisam na ti s engleskim ali španjolski titlovi će mi puno pomoći

      Izbriši
    4. Eto vidiš!Za sve ima riješenja!Ne brini!Samo nađi neko sitničavo riješenje i sve će biti u redu,tip top!

      Izbriši

Pokreće Blogger.