Martina Stoessel lansirala svoj prvi solistički singl


Zvijezda argentinske tinejdžerske serije "Violetta", koja je nedavno krenula s prikazivanjem na RTL Kockici u popodnevnom terminu, pravim imenom Martina Stoessel, lansirala je svoj prvi singl, koji označava prekretnicu u njezinoj mladoj karijeri (tek joj je 19 godina). Naime, simpatična Tini, kako joj je od sada umjetničko ime, singlom "Siempre brillarás" započinje svoju samostalnu karijeru, ostavljajući disneyevu "Violettu" iza sebe (nešto kao Miley Cyrus i njezina "Hannah Montana"). Kako je to prošlo, provjerite na sljedećem video-zapisu:




Osim španjolske, izdana je također i verzija na engleskom jeziku, koja nosi naziv "Born to shine". Iako se okreće svojoj samostalnoj karijeri, Martina ipak još uvijek nije u potpunosti gotova s "Violettom". Naime, iako je serija, koja se sastoji od tri sezone, još prošle godine završila s prikazivanjem u svojoj rodnoj Argentini, u planu je film naziva "Tini: El gran cambio de Violetta", za potrebe čijeg će soundtracka biti iskorištena gore spomenuta "Siempre Brillarás", kao i još druge tri skladbe. Prije par dana, na Youtubeu je osvanuo i prvi službeni trailer nadolazećeg filma:



Album jednostavnog naziva "Tini Stoessel" očekuje se u prodaji od 29. travnja. Svaka pjesma na albumu imat će, osim originalne španjolske, jednako tako i englesku verziju.

Nema komentara

Pokreće Blogger.