"Pasión y Poder" zaključila snimanja


Aktualna glavna televisina telenovela, "Pasión y Poder", zaključila je jučer svoja snimanja. Telenovela, koju su protagonizirali Fernando Colunga, Susana González i Jorge Salinas, nije naišla na odobravanje domaće publike. Naime, radi se o najmanje gledanoj telenoveli ikada u povijesti glavnog televisinog termina, barem dok su postoci gledanosti još uvijek bili izlazili svakodnevno, a ni ovi tjedni postoci, čije se mjerenje provodi na području glavnog grada, nisu drugačiji. Tako je telenovela, od koje se jako puno očekivalo, i čiji su promo-materijali zaintrigirali mnoge, na kraju ispala ponajveće razočarenje. Glavne kritike upućene su na priču i "negativce", koji praktički nikada nisu bili pasivniji u jednoj telenoveli. Velike kritike otišle su i na račun Salvadora Garcinija, koji je režiser i koji je ionako dosadne scene učinio još gorim lošom glumom. Producent je bio José Alberto Castro, koji nakon telenovele "La Malquerida", fanovima i obožavateljima telenovela priređuje još jedno razočarenje.

U SAD-u, na Univisionu, televisinom najvećem partneru, "Pasión y Poder" ne prolazi baš toliko loše (na prvom je mjestu gledanosti), no imajte na umu da jedna "Sueño de Amor", koja ide u 20 h jest možda i najmanje gledana telenovela u povijesti tog termina (prije par dana, "Sueño de Amor" spustila se na nevjerojatnih 0.5, čime se izjednačila s Telemundovom "Quién es Quién?", koja i inače glasi velikim neuspjehom, a uzmemo li još u obzir da Univision ima širi krug "potencijalne" publike...), a ništa bolja situacija nije niti u terminu od 22 h, gdje je trenutno na programu "El Hotel de los Secretos". U Perúu, sve upućiva na to da će "Pasión y Poder" iz glavnog termina biti spuštena u onaj od 16:00 h, zbog neuspjeha dakako. Kolumbijski RCN, nakon nešto više od mjesec dana emitiranja, odlučio je ukinuti telenovelu zbog vrlo niske gledaosti. Podsjećamo, "Pasión y Poder" je kupljena i za Hrvatsku, i to na HRT-u, ili se barem tako dalo zaključiti po mailu kojeg smo zaprimili s HRT-ove Službe za korisnike krajem siječnja(link).

No, valja istaknuti da je inozemna prodaja telenovele prošla odlično. To se svakako mora zahvaliti veoma poznatim pojedincima u glumačkoj postavi, osim gore navedenih Colunge, González i Salinasa, također i Marlene Favela, Altair Jarabo, Alejandro Nones, Michelle Renaud, Raquel Olmedo... Veliko finale na rasporedu je u nedjelju, 10. travnja, s početkom u 19:30 h, na Canal de las Estrellas. "Pasión y Poder" imat će tako 136 epizoda.

Broj komentara: 9:

  1. Pa tako kasno završili sa snimanjima!Kako to?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. prošle godine Hasta el fin del mundo je još kasnije završila sa snimanjima dva dana prije finala ne znam kako kad uvijek počnu sa snimanjima 2-3 mjeseca u naprijed

      Izbriši
    2. Vidi vidi vidi!Nisam to znala! Pa kako su je uspjeli uopće prikazati!A upravo tako ali možda su bili i na kakvim praznicima a i moramo uzeti u obzir da je ta telenovela mijenjala usred i emitiranja i snimanja protagonista!To je svima u sjećanju!

      Izbriši
    3. Nije to ništa čudno jer sam bila pročitala da je telenovela Yo no creo en los hombres završila sa snimanjem samo nekoliko sati prije prikazivanja posljednje epizode na TV-u,na dan emitiranja zadnje epizode,oni su završili i snimanje telenovele.

      Izbriši
  2. Pasión y poder očekivala sam povratak Castro s drukčijom tipa sapunice nešto u stilu Rubi i Teresa očekivala obradu argentinske sapunice Malparida

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svi imamo neka očekivanja ali za njih uvijek ima vremena!Jeli se govorilo da će Castro prošle godine producirati telenovelu Malparida?

      Izbriši
  3. smrt Daniele mi je bila baš šokatna, mislim jedina epizoda koja me nije uspavala, bas je puna emocija epizoda bila

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidjela sam na slici od you tubea da ju je Regina pri umoru držala u svom naručju.Ta Daniela je Irina Baeva,jeli?Što se dogodilo Danieli da je umrla?

      Izbriši

Pokreće Blogger.