Sjajan start četvrte sezone "El señor de los Cielos"


Sinoć je krenula četvrta sezona mega-uspješnog telemundovog serijala, "El señor de los Cielos", i to samo kako! Naime, prva epizoda nove sezone postigla je gledanost od čak 1.1, doslovno pregazivši "El hotel de los Secretos", koja se emitira na konkurentskom Univisionu, a koja je ostala na tek 0.6. Riječ je, dakako, o terminu od 22:00 h. Pobjeda je još "slasnija" ako se uzme u obzir podatak da Telemundo pokriva manje prostora od Univisiona. Ipak, nešto uspješniji bio je start treće sezone, koji je zabilježio gledanost od 1.2.

U četvrtoj sezoni "El señor de los Cielos", čiju naslovnu ulogu igra Rafael Amaya, glumačkoj postavi su se, između ostalih, pridružili Aarón Díaz, Sabrina Seara i Vanessa Villela, a svoj lik iz treće sezone prenijela je Maritza Rodríguez. Sukladno ulasku novih, neki su stari likovi napustili radnju. Najzvučnija imena koja su napustila projekt su Carmen Villalobos, José Luís Resendez i Mauricio Ochmann.

Iako je i peta sezona potvrđena, ona je ipak dovedena u pitanje, i to navodno zbog problema s drogom glavnog glumca, o čemu su prije nekog vremena izvještavali brojni mediji.


Nema komentara

Pokreće Blogger.