"Tres veces Ana" prvo u SAD!


Nova televisina telenovela, "Tres veces Ana" prvo će krenuti u SAD-u, i to putem Univisiona! Naime, kako se već nekoliko dana šuškalo o tome, danas je šuškanjima izgleda došao kraj, jer je prvo "People en Español" objavio tu vijest, a zatim ju je Angelique Boyer, protagonistica telenovele, retweetala putem svoga profila na društvenoj mreži Twitter.


Sukladno tome, premijera se očekuje 2. svibnja, i to u 21:00 h. U Meksiku telenovela kreće tek 15. kolovoza, kako smo jučer pisali, a možda i ne bude išla u glavni termin (21:00 h), jer postoji više tvrdnji da se komične telenovele miču iz 20:30 h i da se vraćaju dramske telenovele, baš kao nekad prije (primjerice, planetarno popularna "Rubi" je emitirana u tom terminu, ali su nakon ogromnog uspjeha komične "La fea más bella", koja je prvo krenula u 16 h, pa se premjestila u 18 h, da bi na kraju završila u 20 h, taj termin zaposjele komične telenovele).

2 komentara:

  1. Pa ništa čudno!To se dogodilo i s prethodnom Nesminom telenovelom Que te perdone Dios.Ovdje je svašta moguće!Ali sve u svemu,baš super!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da nije ništa čudno osim Que te perdone dios je i El hotel de los secretos krenula prvo na univisionu.Smatram da je ovo jako loš potez televise jer dok krene u Meksiku već će proći 3 mjeseca i već će dosta ljudi pogledati seriju jer će biti linkova na internetu pa će opet imati slabu gledanost ja sam mislila gledati ovu seriju a sad ne znam s obzirom da će prvo krenuti na unuvisionu i na svim tim stranicama će biti linkovi s univisiona a oni izrežu dosta scena a ne želim tako gledati

      Izbriši

Pokreće Blogger.