Gabriel Soto protagonist nove Castrove telenovele


Voditelja sinoćnje 34. dodjele "Premios TV y Novelas", Gabriela Sotoa, uhvatile su kamere aztecine emisije "Ventaneando", te je pred njima on sam (neočekivano) otkrio da je protagonist nadolazeće telenovele producenta José Alberta Castra za Televisu. Zbog nove telenovele, Soto neće otputovati u Španjolsku na snimanje filma "Juan, el más amado", kojeg je trebao snimati s Marjorie de Sousa. Podsjećamo, Gabriela i Marjorie kamere časopisa "TV Notas" uhvatile su u vrlo prisnom druženju na jednoj plaži prije mjesec dana, što je pokrenulo niz šuškanja i mini-skandala, među kojima je navodno i Geraldine Bazan, koja je nakon 10-godišnje veze napokon postala Gabrielovom suprugom tek prije nekih mjesec-dva dana, zaprijetila razvodom, što se između ostalog i spominje u video-zapisu:


Soto nije dao mnogo detalja oko nadolazeće telenovele, samo je rekao da snimanja kreću već sljedećeg mjeseca. "El Maleficio" i "La Chucara" imena su dviju telenovela, koje se najčešće spominju kao nadolazeći Castrov projekt.



34 komentara:

  1. Zadovoljna sam s izborom samo nisam očekivala da će snimanja početi već sljedeći mjesec.Jel se zna u kojem terminu će biti?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Navodno da bi išlo u 18:30 h, ali Damián već odavno provodi kastinge za telenovelu koja bi trebala ići u taj termin, tako da se još ne zna sa 100%-tnom sigurnošću.

      Izbriši
    2. Nova telenovela José Alberta Castra (remake čileanske telenovele La chucara) ići će u termin 18:30 i to već nakon što završi Un camino hacia el destino i mene je iznenadilo da snimanja počinju u svibnju.

      Izbriši
    3. A Damian i Gonzalez Salgado?

      Izbriši
  2. :-)E baš mi je drago da napokon Gabriel Soto dolazi u telenovelu Josea Alberta Castra!Ne znam jeli ikad glumio u nekoj njegovoj telenoveli!Vjerujem u njega,dajem mu priliku!A što se tiče Marjorie i Geraldine:Ma sigurno su on i Marjorie nešto snimali a on i Geraldine su oko nečeg sasvim drugog raspravljali!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisu se raspravljali oko nečeg drugog evo ovako je bilo Marjorie i Soto su bili na nekoj plaži i uslikao ih je tv notas na tim slikama se hvataju i grle onda je Gerladine burno reagirala zbog tih slika i javno izjavila da Soto trenutno spava na kauču a onda je Marjorie nju nazvala da joj kaže da se ništa nije dogodilo među njima i da se Soto tako ponašao sa svim kolegicama eto to je bilo to ukratko

      Izbriši
    2. Ah,tako!Ma to je onda samo čistokrvno prijateljstvo,kao među sestrom i bratom!

      Izbriši
  3. Fan,sad je već službeno,Jose Alberto Castro ne producira El maleficio nego La chucara a trenutni službeni naslov telenovele je La salvaje.
    Među kandidatkinjama za protagonisticu su:Altair Jarabo, Irina Baeva,Marlene Favela,Africa Zavala,Sherlyn,Iran Castillo, Daniela Lujan,Wendy Gonzalez...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super, hvala na informacijama. :)

      Izbriši
    2. Kao što sam već rekla zadovoljna sam s izborom super mi je Soto ali nakon one dosade od Pasion y poder dobro ću razmisliti hoću li gledati ponovno Castra pogotovo zato što su La malquerida i Corona de lagrimas bile također dosadne možda ali samo možda budem gledala ako Altair bude protagonistica

      Izbriši
    3. Ja ću joj dati priliku,sve ovisi kakva će joj biti priča! Što se tiče glavne glumačke postave,za favoritkinju koja bi s Gabrielem Sotom činila protagonistički par ću se odlučiti kad pročitam sadržaj od telenovele La chucara i proanaliziram kakav je bio glavni ženski lik i koja je bila glavna glumica!To je najpoštenije!

      Izbriši
  4. Zadnja telenovela koju sam gledala, a koju je producirao José Alberto Castro bila je telenovela La que no podía amar (2011) i bila mi je jako dosadna, ne znam niti kako sam ju uspjela cijelu pogledati,Pasión y poder nisam gledala, ali čitam komentare po forumima i svi kažu da je telenovela jako dosadna, da su likovi nezanimljivi...da se uglavnom ne događa ništa zanimljivo u telenoveli Pasión y poder.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je La que no podia amar bila dosadna onda Coronu de lagrimas i La Malqueridu sam preskočila a komentari na forumima su bili da su dosadne Pasion y poder gledam zbog glumaca Pasion y poder stvarno ima super glumce Castrove serije su meni skoro uvijek dosadne Teresa i Rubi su jedine koje mi nisu bile dosadne te dvije su mi njegove najbolje

      Izbriši
    2. Meni je pak La que no podia amar bila izuzetno odlična, pogotovo zbog kemije između dvoje protagonista,odnosno između Ane-Paule i Rogelia. Jedino,što mi se nije svidjelo je Gustavova smrt i smrt Aninog brata i kraj koji je Rogelia zadržao u invalidskim kolicima!Izuzetno mi se svidjelo što se lik od Mar Contreras iz negativke pretvorio u pozitivku odnosno u Aninu super prijateljicu s obzirom da su njih dvije u toj telenoveli sestre.

      Izbriši
    3. Meni je od svih Castrovih telenovela Rubi kao telenovela mnogo gora nego Pasion y poder i prije bih nagradu Premios Tv y novelas za najbolju telenovelu dala telenoveli Pasion y poder nego Rubi iako su je obje dobile.

      Izbriši
    4. Ali,Teresa mi je svakako dosta dobra telenovela jer se ona ni pod razno ne može mjeriti s Rubi jer lik Teresa nije gazila preko tuđih leševa,dok lik Rubi je.

      Izbriši
    5. Meni je Rubi bila još bolja nego teresa a imala je i puuuno bolju glavnu glumicu Rubi je kao lik gazila preko leševa dobro kažes ali to sad nije bitno jer ja nisam rekla da je Rubi kao lik bila divna i krasna nego da mi je cijela telenovela bila super najbolja Castrova dosad. Nije ona bila jedini lik bilo je i drugih likova a što kažeš onda za Dona Barbaru koja je i ubijala? a ovo za Pasion y poder pričaš napamet ili si gledala telenovelu? jer ovo je prvi komentar da sam pročitala da bi netko dao nagradu Pasion y poder.Voljela bi u vezi ovoga čuti mišljenje ostalih na ovom blogu Fan,Nika,Anonimno što kažete jel vam bolja Pasion y poder ili Rubi?

      Izbriši
    6. Nikad mi se ta Rubi nije sviđala!Kao glavni scenarijski lik bi trebala biti drugačija a ne puna zlobe,patološke sebičnosti,patološke ljubomore,škrtosti itd. sl.! Dona Barbara se također ne može mjeriti sa Rubi zato jer je Barbara bila silovana i zlostavljana od razno raznih ljudi!Nisam sigurna,ali meni se čini i da joj je njeno imanje bilo oteto!Povrh svega, morala se odreći vlastite kćeri dok joj je još na mlijeku bila!A one koje je ubijala,ubijala je kriminalce! Ne,ne pričam napamet za telenovelu Pasion y poder nego sam gledala mnogo klipića od te telenovele.Dosta mi se svidio lik od Marlene Favele, Nina de Montenegro,ali me je i dosta oduševio i lik od Altair Jarabo,Consuelo de Montenegro. Itekako oduševio me i lik od Fernanda Colunge,Eladio Gomez. Posebno su mi dragi likovi i od Marca Mendeza i Fabiole Guajardo.Susana Gonzalez i Michelle Renaud du,po meni, briljirale kao Julia de Gomez i Regina Montenegro a jednako savršen je bio i Jose Pablo Minor kao David Gomez.Ali,evo u čemu je stvar!Po broju neke prosječne gledanosti,ta telenovela je imala nesreću da se prikazuje u terminu u 21:30 kad je pravilo minimalne granice gledanosti 23 ili 24 %.Da se prikazivala u terminu u 16:30 kad je pravilo minimalne granice gledanosti 15 % ili u terminu u 18:30 kad je pravilo minimalne granice gledanosti 16 %,onda bi ona izvrsno prošla!

      Izbriši
    7. rubi je definitivno jako dobra sapunica jer je glavna glumica nije tipičan glavni lik koji većinu sapunica glavne junakinje imaju iste karakteristike rubi ima osobine i negativne i pozivne to mi se najviše sviđa

      Izbriši
    8. Moguće da bi dobro prošla u terminu od 16 sati jer iako je serija predosadna tamo su svakakve dosade super prošle poput Corazon indomable,La Gate itd,jedino što je vrijedno u PYP su glumci dobili su nagradu za najbolji elenco i to je jedina nagrada koju su stvarno zaslužili

      Izbriši
    9. Tu i tamo ima nešto dobro!Po meni osobno,puno bolji je bio lik od Jacqueline Bracamontes a i lik Cristina,sestra od Rubi,i naravno,njihova mama.A bio mi je izvrstan i lik od Marlene Favele.To je uži krug ženskog popisa.

      Izbriši
    10. Ja volim i preferiram da je središnji ženski lik protagonistica a ne antagonistica!

      Izbriši
    11. E,upravo o tome i govorim, Antonet!Da je najapsolutnije sve ovako ostalo,da se najapsolutnije ništa nije mijenjalo osim termina,ta telenovela bi prošla baš super po gledanosti!Npr.Da je ona od samog početka bila u terminu u 16:30 koji ima pravilo minimalne granice gledanosti 15 % ili u terminu u 18:30 koji ima pravilo minimalne granice gledanosti 16 %,ova telenovela uopće ne bi bila proglašena fijaskom zato jer je njena prosječna gledanost bila između 16.5 i 18 %.

      Izbriši
  5. Meni je La Malguerida najbolja od Castrovih telenovela. I zaista ne znam sta da pomislim za ovu njegovu sljedecu telenovelu? Drago mi je zbog Gabriela Sota zasluzuje jednu snaznu ulogu,jaku a znamo da su sve serije Castra takve da protagonisti nisu 100 posto sveci recimo tako. A sve drugo cu vidjeti s vremenom jer poslije PYP imam jako malo vjere u telenovele Castra. ;(

    OdgovoriIzbriši
  6. I jucer sam vidio na castingu su bili Jessica Coch, Azela Robinson, Scarlet Gruber i Mark Tacher.

    OdgovoriIzbriši
  7. Rubí je grozna telenovela? Meni je Rubí bila odlična telenovela, jedna od najboljih Televisinih telenovela, puno bolja nego Teresa, koja je po meni samo blijeda kopija, Teresa mi nije bila i upola toliko dobra kao Rubi.A tek kad se sjetim Teresine mame, koliko je ta žena bila glupa i zaostala u vremenu i prostru, najgori lik u cijeloj, ta žena je stvarno bila dosadna i naporna, ta žena (Refugio, Teresina mama) kao da nikad školu nije vidjela, jesu bili siromašni i sve to, ali barem joj je tata (Armando) bio koliko-toliko normalan, za razliku od mame, a i ovi drugi likovi su bili tako-tako neki supet, neki malo manje dobri, ali sve u svemu telenovela Teresa mi nije bila ništa posebno.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam rekla da je najgora ali niti da je najbolja! Teresa iz 2010. je daleko bolja,meni se itekako svidjela!

      Izbriši
    2. Meni nije ja se slažem s Nikom u potpunosti da nije ništa posebno kao ni La que no podia amar obje precjenjene od svih Castrovih Rubi daleko najbolja meni barem i sad sam se sjetila još jedne njegove Ljubav bez grijeha-Sin pecado concebido sa Carlos Poncheom i Angelicom Riverom u glavnim ulogama ta mi je isto bila dosta dobra ne znam jel ste je gledali

      Izbriši
    3. A svatko ima pravo na svoje mišljenje!Da,nešto malo davno.

      Izbriši
    4. Naravno da ima i ja poštujem tvoje i mišljenje svih ostalih ovdje i znaš kako se kaže o ukusima se ne raspravlja

      Izbriši
  8. Fan,molim te ako ikako možeš,na ovoj stranici napravi rubriku anketu sa popisom svih Castrovih telenovela iz razloga da ih mi ocjenjujemo i komentiramo!Sve ih popiši,od njegove prve pa sve do dana današnje odnosno Pasion y poder.

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.