Senzacija na pomolu u "Sueño de Amor"?


Novinarka Televisa Espectaculos, Dioní González, tvrdi da je na pomolu senzacija u televisinoj aktualnoj, prema nekim izvorima i posljednjoj komičnoj telenoveli zasad, "Sueño de Amor". Naime, ona tvrdi da producent Juan Osorio čini sve da bi doveo Silviju Navarro, Elizabeth Gutiérrez ili Marjorie de Sousa u glumačku postavu. Nedavno je sam producent Osorio izašao u javnost i preuzeo odgovornost za veliki neuspjeh telenovele, koja je čak i mijenjala termin emitiranja na američkom Univisionu.

Prije par dana, u svojoj radijskoj emisiji, Aurora Valle i Lupita Martínez komentirale su neuspjeh ove originalne telenovele, te rekle kako postoji mogućnost da jedno od protagonista, ili čak oboje, napuste telenovelu. Da se radi o nekom drugom producentu, zasigurno bismo to uzeli s velikom dozom rezerve, no budući da je ipak u pitanju Juan Osorio, koji se uvijek maksimalno trudi u situacijama poput ove, ne bi bilo iznenađenje ako bi se to pak i dogodilo. Sjetite se samo njegove "Velo de Novia" (Susana González, Eduardo Santamarina) iz 2003. godine, koja je također bila neuspješna, pa kraj telenovele nije dočekalo praktički 3/4 početne glumačke postave, uz vrlo okrutne i sadističke kazne negativaca, poput one 'Raqueline', lika kojeg je igrala Cynthia Klitbo.


Podsjećamo, Silvia Navarro igrala je glavnu junakinju "Mi corazón es tuyo", jednog od posljednjih najvećih televisinih hitova zadnjih godina, i baš je Osorio bio producent te telenovele. U slučaju da Betty Monroe bude ta koja napušta "Sueño de Amor", a uđe Navarro, bio bi to drugi put da Navarro i Cristian de la Fuente igraju par, nakon "Prkosne ljubavi" (orig. Amor Bravio) iz 2012. godine, kada su kao par osvojili veliku naklonost publike, što je upravo ono što nedostaje glavnom paru "Sueño de Amor".

2 komentara:

  1. Dosta dosta zagonetno i interesantno!

    OdgovoriIzbriši
  2. Fan,ja sam negdje pročitala da je Marjorie de Sousa već ušla u glumačku postavu od Sueno de amor ali da se još ne zna u javnosti kakva će joj uloga biti i da je tu ulogu dobila u konkurenciji nad Silvijom Navarro i Elizabeth Gutierrez.

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.