Sergio Goyri na Telemundu


Šuškanja o tome da Televisa ukida ekskluzivne ugovore, bila su istinita. Naime, Sergio Goyri, jedno od najprepoznatljivijih (zaštitnih) televisinih lica, ide na Telemundo. Tamo je dobio ulogu u trećoj sezoni serijala "Señora Acero", čime se potvrđuju njegove riječi od prije par dana, kada je izjavio da ima par ponuda koje ozbiljno razmatra.

Inače, zanimljivo je da "Señora Acero" ostaje bez señore Acero. Naime, Blanca Soto, koja je prve dvije sezone igrala glavnu i naslovnu ulogu, zbog svađa (a prema nekim izvorima, i prevelikog ega) sa scenaristom Robertom Stopellom, ostala je bez glavne uloge. Nije poznat koncept treće sezone niti način na koji će se opravdati izostanak glavne junakinje. Prema nekim teorijama, njezin sin bi mogao odrasti te bi se u tome slučaju njegovom ženom mogao opravdati naslov. Neki izvori navode da bi nova señora Acero mogla biti Melissa Barrera.


22 komentara:

  1. Melissa Barrera zar oma nije dobila ulogu u TV Azteca obradi kolumbijske serije Rosario

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Prvi put čujem za to... Ovo je bio trač ima već, otprilike dva mjeseca, ali nema nikakve potvrde, ni od Melisse a ni od Telemunda, a već su krenula snimanja...

      Izbriši
    2. Fan,meni se čini,koliko sam po glumačkom rasporednom popisu negdje pročitala,da će Litzy biti dotična senora Acero.

      Izbriši
    3. Koliko ja znam.za Blancu Soto se pisalo da je otišla iz Senora Acero zato jer odlazi na Tv Aztecu na kojoj je,meni se čini,već i dobila neku ulogu u glavnoj postavi neke telenovele.A pročitala sam da nije jedina koja odlazi sa Telemunda!

      Izbriši
  2. Kako je krenulo, Televisi se crno piše, svi su počeli odlaziti na Telemundo ili TV Aztecu, a za Lucero sam pročitala da je dobila ulogu u nekoj seriji na brazilskom SBT-u.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa tko im je kriv kad im oduzimju ekskluzivne ugovore zato odlaze ali prije se crno piše onima koju odu na Aztecu nema gore tv kuće od nje i Gaby Sapanic je otišla na Aztecu i gdje je sad nigdje, ne snima više ni za njih

      Izbriši
    2. Antoneta,razlika je u tome što je Lucero otišla na SBT sa Telemunda a ne sa Televise ili Tv Aztece.Na Telemundu je bila voditeljica nekog showa a propale su joj uloge ili audicije za La indomable i Silvana sin Lana.

      Izbriši
  3. Pa nisu ni glumci glupi,shvatili su da Televisa više očito nema ideja za snimiti originalnu telenovelu,nego samo traže stare telenovele i snimaju remake-ove već viđenih telenovela.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja ne razumijem što ti imaš toliko protiv remake-ova pa svi ih rade i telemundo i Azteca ne samo televisa.To što je sad takva gledanost meni nema nikakve veze s tim da publika više ne želi remake-ove jer da je tako onda bi Antes muerta que lichita i Sueno de amor rasturale u gledanosti jer su originali a naprotiv te dvije telenovele su največi fracaso pogotovo Sueno de amor tako da ako toliko želiš originalne telenovele eto imaš što gledati

      Izbriši
    2. Nika,više je kvalitetnih i gledljivih telenovela snimljeno kao adaptacije nego kao originali!

      Izbriši
    3. Točno tako.Ja nemam ništa protiv adaptacija najvažnije je da je telenovela kvalitetna

      Izbriši
  4. A čak sam i za producente Salvadora Mejíu i Emilia Larrosu čula da odlaze s Televise,nešto se spominjalo da bi njih dvojica mogli otići sa Televise,a Chava trenutno snima telenovelu Las amazonas,možda ode nakon ove telenovele.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za Larrosu je istina tražio je termin u 20h nakon Sueno de amor nisu mu dali i odlučio je otići a za Mejiu je samo trač

      Izbriši
  5. Za Salvadora Mejíu me iskreno ne bi čudilo da ga najure s Televise jer već nekoliko godina radi telenovele koje su stvarno fracaso iako ni telenovelama u drugim terminima gledanost baš ne cvjeta,u Lo imperdonable ga je stvarno zabrljao kad je samo 2 tjedna prije kraja emitiranja išao "ubiti" glavnu junakinju Verónicu,to mu stvarno nije trebalo,ubojstvo odnosno nestanak glavne glumice i njezinog lika u telenoveli i to baš na samom kraju telenovele.A što se tiče Sueño de amor,spominje se da bi u njezin termin (20:30) mogla doći Tres veces Ana i da ipak možda neće biti telenovela estelar (21 h) nakon telenovele El hotel de los secretos koja se tek nedavno počela prikazivati na ECDLE.

    OdgovoriIzbriši
  6. Salvador Mejia sigurnonne idebs televise, to su gluposti. A sto se tice ovoga svatko ima pravo ici tamo gdje smatr da mu je najbolje. Normalno je da televisa ukida eskkuzivne ugovore zbog financijskih razloga. Da nije ovakva situacija sto se tice rajtinga i negledanosti o ovome se danas ne bi ni pricalo. Meni iskreno jedina telenovel koja mi se svida od trenutnih je SM, a sve ovo drugo nista. A znam da ce se to promijenti s drugom polovicom godine, LA,TVA,YPYV,itd. Nekako imm osjecaj da ce sve te telenovele koje dolaze biti bolje od ovih trenutnih. Las Amazonas jedva cekam. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni se isto od trenutnih sviđa jedino SM iako nije ni Corazon que miente loša ali SM mi je puno bolja a Las Amazonas također jedva čekam ja uvijek gledam Mejiu iako su mu zadnje tri teški smor nadam se da će Las Amazonas biti bolja

      Izbriši
  7. Za Las amazonas sam čula da planiraju samo 80 epizoda, pa ako bude tako kratka, Mejía neće imati puno vremena za ubacivanje raznih gluposti i nebuloza u radnju, a i nešto sam čula da se Salvador previše voli miješati u scenarij. Ali ako Las amazonas bude toliko kratka (80 epizoda),možda na kraju ispadne sasvim ok telenovela, a i glumačka ekipa mi se sviđa.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da imat će čak i manje točno 76 epizoda prema sadašnjim planovima.Što se tiče nebuloza bolje da ih bude jer u njegovim prijašnim serijama u kojima je bilo nebuloza su bile puno zanimljivije u Lo imperdonable i La tempestad nije bilo nebuloza i bile su predosadne

      Izbriši
    2. Danas sam našla video u kojem Salvador Mejía kaže da ce Las amazonas imati samo 72 epizode od sat vremena,to je novost na Televisi, telenovele u 19 h će sve biti kratke (od 70 do 90 epizoda),komične telenovele se miču iz termina 20:30, navodno bi termin 20:30 trebao postati termin estelar, odnosno glavni termin umjesto trenutnog glavnog termina (21 h).

      Izbriši
  8. :-)Sretno Sergiu i puno uspjeha mu želim na Telemundu!

    OdgovoriIzbriši
  9. Po mom najiskrenijem mišljenju,ti ekskluzivni ugovori uopće ne bi ni trebali postojati zato jer ih imaju samo odabrani a ostatak Televisine ekipe očito ima osnovne,klasične ugovore jer ne možeš biti u nekoj pojedinoj produkcijskoj kući,a biti bez ugovora pa makar onog najobičnijeg jer po tome bi,npr., Ana Brenda Contreras ovaj mjesec ove godine snimala na Televisi,u 7. mjesecu ove godine na Telemundu a u 10. mjesecu ove godine na Tv Azteci i to bez ikakve prethodne najave i dozvole!Želim reći,sigurno postoju dvije vrste ugovora!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Diana slažem se da uopće ne bi trebali postojati ekskluzivni ugovori.U pravu si postoje dvije vrste ugovora druga vrsta je contrato por obra i oni glumci koji imaju takav ugovor mogu snimati jednu telenovelu na televisu pa poslje te na telemundu pa kasnije i na Azteci bez dozvole npr Rebeca Jones ima Contrato por obra i malo snima na televisi a malo na telemundu a ima još glumaca takvu vrstu ugovora dok oni koji imaju ekskluzivni mogu snimati samo za tu tv kuću s kojom imaju ugovor

      Izbriši

Pokreće Blogger.