Gaby Spanic u pregovorima s Nicandrom


Gaby je nedavno lansirala vlastitu liniju parfema, pod nazivom "Amor total"

Venezuelanska glumica hrvatskih korijena i jedno od najpoznatijih lica latinoameričkih telenovela, Gaby Spanic, koja se konačno oslobodila TV Aztece, mogla bi se vratiti na Televisu. Tvrdi to novinarka Maxine Woodside. Ona kaže da je za Spanic zainteresiran producent Nicandro Díaz-González, koji malo-pomalo skuplja glumačku postavu za svoju nadolazeću telenovelu, "El bien amado". Zadnji projekt za Televisu, Spanic je odradila 2010. godine, i to upravo s istim producentom u telenoveli "Gospodarica tvog srca" (orig. Soy tu Dueña), gdje su protagoniste igrali Lucero i Fernando Colunga, a koja se emitirala na Prvom programu Hrvatske radiotelevizije tijekom 2011. godine.

U glumačku postavu već su ušli Chantal Andere i Fabián Robles. Producentova želja je Eduardo Yañez za protagonista, no kako već tradicionalno Salvador Garcini režira Nicandrove telenovele, javio se problem. Naime, kako jedan izvor tvrdi, Garcini je poručio Nicandru da nema šanse da će surađivati više s Yañezom, nakon problema s "Amores con trampa" producenta Larrose, gdje je Garcini bio režiser, a Yañez, pogađate - protagonist. Inače su "Amores con trampa" pratile mnoge glasine o problemima s druge strane kamere, pa se tako pričalo da se Yañez igrao režisera, da je sam sebi mijenjao dijaloge kako je to on htio, pa čak da je i druge povodio za sobom (poput Itati Cantoral i Áfrice Zavale, s kojom je na kraju i završio u vezi). Valja vidjeti između koga će se odlučiti producent Nicandro, i hoće li možda uspjeti ukrotiti Yañezov divlji karakter. Garcini i Yañez surađivali su na više projekata, ali je očito "Amores con trampa" bila kap koja je prelila čašu.


Yañeza se, između ostalih uloga, sjećamo kao protagonista "Pravih ljubavi" na Domi TV.

"El bien amado" dolazi kao zamjena "Tres veces Ana" (Angelique Boyer, Sebastián Rulli, David Zepeda), koja 15. kolovoza kreće u Meksiku.

Nema komentara

Pokreće Blogger.