"Tres veces Ana" ispod očekivanja


Prvi tjedan velike televisine i univisionove uzadnice, "Tres veces Ana" nije prošao dobro. Iako se medijima proširila vijest da je premijera "Tres veces Ana" prešla suparnike na CBS-u i FOX-u pokušavajući tako zamazati oči, nitko nije prenio napomenu da su se u isto vrijeme na spomenutim kanalima emitirale reprize njihovih serija. "Tres veces Ana" nije primila dobre kritike i naklonost, no valja istaknuti da joj gledanost stagnira, dakle ne opada (što je dosta dobar znak) kako je to vrlo čest slučaj s telenovelama u prvom tjednu emitiranja. Ako ne po gledanosti na tv-u, onda je "Tres veces Ana" bila uspjeh barem na društvenim mrežama, gdje je premijera bila popraćena s više od 400.000 tweetova na društvenoj mreži Twitteru, ušavši na Trending Topic listu više zemalja Latinske Amerike, ali ne i na onu od SAD-a, što je zapravo vrlo neobično jer je premijera bila upravo u toj državi. "Tres veces Ana" u Meksiku kreće 15. kolovoza, a od ovog tjedna krenula je s jednom epizodom dnevno na Univisionu (prvi tjedan išla je od 21-23 h). Protagoniste igraju Angelique Boyer, Sebastián Rulli i David Zepeda.

4 komentara:

  1. S obzirom na to koliko puta su odgađali premijeru,ja sam odmah znala da tolike promjene datuma početka prikazivanja neće dobro završiti,tko zna bi li situacija bila bolja da je prvo krenula u Meksiku,iako,nisam gledala Lazos de amor,pa mi je Tres veces Ana zanimljiva i sviđa mi se.

    OdgovoriIzbriši
  2. Po meni osobno,javno i telenovelsko televizijski,nije realno govoriti nakon tjedan dana prikazivanja o nekim gledateljskim očekivanjima s obzirom da Tres veces Ana ima sve skupa 140 epizoda podijeljene u dvije sezone!Na canal de las estrellas je slična stvar bila sa Simplemente Maria,Corazon que miente i sad sa Un camino hacia el destino.Na početku,nakon prvih tjedana kako ono se kaže,ispod očekivanja,a onda kako je vrijeme prolazilo,gledanost je bila sve bolja i bolja!Nego,Fan,Nika i ekipo,ja sam na matičnoj,tj. jezično španjolskoj wikipediji od Pasion y poder pročitala da je prosječna gledanost te telenovele bila 21.4 % čak!Dobro,ne baš najbolja,ali ne i onakva kakva se po pojedinačnim gledanostima prikazivala na ovim,našim portalima!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To nije istina! Najprije kao prvo, sama Wikipedija kao Wikipedija nije sasvim povjerljiv izvor informacija, jer nju može uređivati svatko tko poželi. Kao drugo, podaci o gledanosti nestali su na polovini emitiranja, tako da nitko nije to mogao izračunati jer ih nije bilo nigdje; dok su izlazili službeni rezultati, bila je na 16-17% prosjeka. Kao treće, dok su izlazili podaci gledanosti, gledanost je bila vrlo niska, tako da da bi došla do gledanosti od 21.4%, morala je u drugom dijelu emitiranja biti barem na 28, možda čak i 30% što nema veze s zdravim razumom. I kao četvrto, da je treće nemoguće, potvrđuju i mjesečni podaci Nielsena, gdje je PyP redovito bila na zadnjim pozicijama. Tom logikom da je PyP doista došla do 30%, onda bi ove ostale išle iznad 40%.

      Izbriši
  3. Nešto sam čitala da će na kraju ipak biti 120 epizoda zbog loše gledanosti na Univisionu,a ne 140 epizoda kako je planirrano,ali navodno se S.Rulli oglasio i rekao da su oni zadovoljni sa telenovelom,a i vidjela sam sliku gdje se lijepo vidi da netko čita scenarij 130.epizode,a i bolje da ima više epizoda pa da sve tri sestre imaju više zajedničkih scena (naravno kad se napokon susretnu,ako se to jednog dana ipak dogodi jer stvarno su naporni više koliko odugovlače sa tim susretom sestara),a i stvarno više već previše odugovlače sa tim susretom sestara,već je 70.epizoda,a taj susret još nije niti blizu.Jako me zanima kakav će biti odnos Lucíe i Laure.Meni se telenovela jako sviđa telenovela i jako je zanimljiva,ali bave se nebitnim stvarima,a na ono najvažnije (susret sestara),na to su potpuno zaboravili.

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.