Rosy Ocampo s dva projekta u 2017. godini


Šuška se po kuloarima da producentica "Antes muerta que Lichita", "Por ella soy Eva" ili "Moć sudbine" (orig. La fuerza del destino), Rosy Ocampo, ima dva projekta za 2017. godinu. Jedan projekt je serija, a drugi humoristična telenovela, poput prve dvije navedene u uvodu članka. 

"La doble vida de Estela Carillo" bi bila serija. Prema trenutnim planovima, zamišljeno je otprilike 60-70 jednosatnih epizoda, a u središtu priče bila bi, uvijek u Meksiku, prisutna tema o ilegalnim prelascima sjeverne granice u potrazi za boljim životom u Sjedinjenim Američkim Državama. Protagonistica preotima tuđi identitet i ilegalno dolazi u SAD. Kao protagonistica, spominje se Maite Perroni, koja je briljirala u posljednjem Ocampinom projektu, "Antes muerta que Lichita". Projekt bi se prvo trebao početi prikazivati na Univisionu, pa onda potom na Canal de las Estrellas u Meksiku.


Drugi projekt, kako smo rekli, bila bi humoristična telenovela, trenutnog radnog naziva "Un Padre a toda Madre", a bavila bi se temom samohranog očinstva; o ocu koji je i otac i majka svojoj djeci. Zasad se nitko ne dovodi u vezu s ovim projektom, što je i dosta razumljivo, budući da se premijera neće zbiti prije druge polovice 2017. godine.

Nema komentara

Pokreće Blogger.