Zaključena snimanja "Un camino hacia el destino"


Iako su neki mediji prenijeli vijest da se telenovela "Un camino hacia el destino" produžava zbog dobre gledanosti, na kraju je ipak ispalo da informacija nije bila točna. Prije par dana i službeno su zaključena snimanja jedine telenovele, koja, kako-tako, zadovoljava norme gledanosti (koliko se da zaključiti po dostupnim podacima gledanosti u glavnom gradu), i potvrđuje tezu da nije došlo vrijeme kada su se ljudi zasitili telenovela, nego da su se zasitili loših proizvoda. Nije naodmet ponoviti da se radi o preradi velike aztecine uspješnice iz 2003. godine, "La hija del Jardinero", koju su u novom ruhu protagonizirali Paulina Goto i Horacio Pancheri. Nema sumnje da je producentica Nathalie Lartilluex ponovno "ubola" protagonistički par, koji je stekao vojsku fanova. Inače, dodajmo da, kako navode neki izvori, nema odmora za producenticu Lartilleux; već joj je naređeno da krene s pripremom novog projekta, ali više o tom kada dođe vrijeme za to. Finalu "Un camino hacia el destino" meksička publika svjedočit će 17. srpnja, a u konačnici će imati 127 epizoda.


Video nakon snimanja posljednje scene...

Videozapis objavljuje Horacio Pancheri (@horaciopancheri)

I na kraju, zasluženi odmor za golupčiće, europska avantura!

Fotografiju objavljuje Horacio Pancheri (@horaciopancheri)

Prije 13 sati, Paulina je na svom Instragramu objavila fotografiju, po kojoj smo saznali da se trenutno nalaze u češkoj prijestolnici, Pragu. Tko zna, možda svrate i do Lijepe Naše... 

2 komentara:

  1. Kako 127 epizoda?Išla sam brojati po kalendaru i sa 17.7 mi je ispalo da će UCHED imati 125,a ne 127 epizoda,što znači,još 2 tjedna do kraja UCHED.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. 125 običnih + nedjeljno finale od dvije epizode. Samo se ne sjećam točno jeli UCHED išla onaj dan-dva, kada je papa bio u posjetu Meksiku. Sjećam se da CQM jedan dan nije bilo upravo zbog toga, pa je zato 71 epizoda, a ne 72.

      Izbriši

Pokreće Blogger.