Carla Hernández izgubila dijete?


Meksička glumica Carla Hernández, ako je suditi po jučerašnjoj objavi na Instagramu, izgubila je dijete, koje je čekala s glumcem Alberto Agnesiem. Fotografiju s testom na trudnoću, koju je objavila kada je saznala da je trudna, ponovno je objavila (a staru izbrisala), ali ovaj put s tekstom: "Jednog dana, kada bude trenutak... Živjet ćemo naš san zajedno. Sve se događa s razlogom. Uvijek ćemo te nositi u srcu. @albertoagnesi Volim te"


Carla je već jedanput postala majkom, i to danas 3-godišnje Camile, koju je dobila u braku s pokojnim glumcem Héctorom Arredondom, koji je nakon kraće, ali vrlo intenzivne borbe s rakom, preminuo 16. studenog, 2014. godine u 44. godini života. U interviewu časopisu "TV Notas", Carla je krajem 2014. godine izjavila da su se samo dva tjedna prije strašne dijagnoze, ona i Héctor pomirili te čak otišli na obiteljsko putovanje sa svojom kćerkicom.


Carla i pokojni Héctor malo pred Camilino rođenje...

Carla je od prošle godine u vezi s još jednim glumcem, Albertom Agnesiem. Zasad najveći doseg njezine karijere bila je protagonistička uloga telenovele "Rosa Diamante", koju je 2012. godine napravio američki Telemundo, gdje je Carla imala čast surađivati s imenima poput Mauricia Ochmanna, Lupite Ferrer i Claudije Ramírez.

Nema komentara

Pokreće Blogger.