Kolovoz - važan mjesec za Televisu (nove informacije)


Iako se nalazimo tek otprilike na polovici mjeseca srpnja, nije loše pisati o onome što nam slijedi u kolovozu. Mjesec je to od iznimne važnosti za Televisu. Osim što je najavljen novi vizualni identitet, Televisu očekuje čak šest premijera, odnosno, tri telenovele i tri serije. Pa krenimo redom:


Odmah prvi dan mjeseca, 1. kolovoza, u glavnom terminu, 21:30 sati, kreće mini-serija "Sin Rastro: Un pasado perdido". Serija je to koja će se bazirati na scenariju španjolske uspješnice "Bajo Sospecha". Za protagoniste su odabrani Adriana Louvier i Danilo Carrera. Negativku igra Ana Layevska, koja se ovim činom vraća na televisine male ekrane, o čemu smo već prethodno izvještavali. U središtu radnje nalazi se 10-godišnja djevojčica, koja nestaje bestraga tijekom svoje rođendanske proslave, a istraga potvrđuje ono u što se otpočetka sumnjalo - krivac je jedan od članova obitelji. Serija će imati tek 15 epizoda, a produkcijski stolac dijele Roberto Gómez-Fernández i Silvia Cano, do prije "Sin Rastro", njegova desna ruka na ranijim projektima.


8. kolovoza kreću čak dvije potpuno nove telenovele. Radi se o "Vino El Amor" i "Amo Despertar Contigo". Telenovela "Vino El Amor" najnoviji je projekt producenta José Alberta Castra, kojemu baš i ne ide posljednjih godina... Već je navukao bijes i kritike mnogih fanova po društvenim mrežama, izabravši neiskusnu Ruskinju Irinu Baevu za protagonisticu svog najnovijeg projekta. Jača polovica protagonističkog para, pripala je Gabrielu Sotu. Negativke igraju Azela Robinson i Kimberly dos Ramos, a priča se vrti u okruženju vinograda, i u čijem je središtu jedna obitelj, koja kreće u potragu ostvarenja svog američkog sna. Telenovela se snima na vinogradarskom području Donje Kalifornije, a ići će u terminu od 19:30 sati.

Dva sata ranije, kreće premijera "Amo Despertar Contigo", novi projekt-telenovela producenta Pedra Dámiana, čiju "Talijansku mladu" (orig. Muchacha Italiana Viene a Casarse) upravo gledamo na HRT-u. Radi se o slobodnoj adaptaciji kolumbijske telenovele "Pobre Pablo", u čijim se glavnim ulogama nalaze Ela Velden ('Gianna' iz "Talijanske mlade") i Daniel Arenas. Negativku igra Sara Corrales. Glavnu glazbenu temu mogao bi otpjevati Maluma, a telenovela će biti humorističnog karaktera, i pratit će svijet jednog mladog tjelohranitelja, koji se zaljubljuje u svoju klijenticu. Prema promo-fotografiji, koju je službeni nalog produkcije telenovele na Twitteru upravo objavio, Televisa ponovno otvara termin od 17:30 h za telenovele, i upravo će se u tom terminu emitirati "Amo Despertar Contigo". Time su završena višemjesečna nagađanja o tome hoće li se Televisa (ponovno) odlučiti na ovaj potez. Termin od 18:30 h preuzet će "La Rosa de Guadalupe", uz "Un camino hacia el Destino", jedini projekt u zelenom svjetlu trenutno, kako navodi više izvora iz Televise.


22. kolovoz rezerviran je za još dvije premijere, i to jedna po završetku druge. Radi se o (meksičkoj) premijeri telenovele "Tres veces Ana" i premijeri "Mujeres de Negro" (koja bi, navodno, mogla krenuti prvo na Univisionu). Telenovelu "Tres veces Ana" (Angelique Boyer, Sebastian Rulli), vjerujemo, ne treba puno predstavljati, budući da ste zasigurno upoznati sa svim detaljima. Spomenimo samo da telenoveli i dalje ne ide dobro u svom premijernom emitiranju na američkom Univisionu. "Tres veces Ana" ide u terminu od 20:30 sati, a odmah po njezinom završetku, iste večeri kreće premijera serije "Mujeres de Negro", nova produkcija Carlosa Morena Laguilla, koja za protagonistice ima Mayrin Villanuevu, Alejandru Barros i Ximenu Herreru. Serija će imati oko 50 epizoda, a radi se o preradi finske uspješnice "Mustat lesket".


23. kolovoza kreće meksička premijera propale i iznimno kritizirane serije "Yago, pasión y venganza". Ona će se emitirati od utorka do četvrtka, u terminu od 22:30 sati. Protagoniste igraju Iván Sánchez i Gabriela de la Garza, dok negativca, kako to već uobičajeno i biva, igra Flavio Medina. Radi se o preradi turske uspješnice "Ezela". Producentica je Carmen Armendaríz.


Jutros je se pojavila nepotvrđena informacija da su televisini čelnici, ponukani dosta zadovoljavajućom gledanošću koju ostvaruje "Por siempre Joan Sebastian" (biografska serija o poznatom pjevaču) na američkom Univisionu, odlučili na Canal de las Estrellas prvo donijeti taj novi projekt poznate producentice Carle Estrade u glavni termin, 1. kolovoza. U tom bi se slučaju premijere "Sin Rastro: Un pasado perdido" i "Mujeres de Negro" morale odgoditi, no kako nema nikakve konkretne potvrde (još uvijek, ali za očekivati je da će tako i biti), samo zasad to možemo zanemariti. Od kraja kolovoza, svi novi projekti - telenovele i serije ići će svaki puni sat (primjerice, 7 h, 8 h, 9 h...).

Broj komentara: 8:

  1. Koliko ce imate epizoda vino el amor i despetar contigo koliko se epizoda planira

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Koliko se sjećam, za VEA se govorilo da će biti kraća (80-100 epizoda), a za DC da će biti duža (negdje oko 120 epizoda), ali to je bilo dosta davno, tako da se može reći da se ne zna.

      Izbriši
  2. Zasto ce yago ici od utorka do cetvrtka a ne cijeli tjedan?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ponedjeljkom će ići novi talk-show, kojeg će voditi Arath de la Torre, a petkom ide neka tjedna informativna emisija, koliko se sjećam. Ma treba biti sretan što su ga uopće i odlučili pustiti, pa makar to bilo nedjeljom iza ponoći.

      Izbriši
  3. Zar nije Vino el amor trebala zamijeniti trenutu Un camino hacia el destino u terminu 18:30 koja završava ove nedjelje (17.srpnja),tako sam bila pročitala na jednoj stranici,da Vino el amor počinje 18.srpnja (nakon što završi,u terminu UCHED),kako to da sad odjednom počinje 8.kolovoza (Vino el amor bi trebala imati 80 epizoda).Koja telenovela onda ide u termin 18:30 umjesto Un camino hacia el destino ako ne ide Vino el amor kako se spominjalo?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Trebala bi nakratko ići "La rosa de Guadalupe", do početka "Vino El Amor".

      Izbriši
  4. Dali se mozda zna koja telenovela bi trebala krenuti na hrt nakon talijanske mlade

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Još se uvijek ne zna. Možda brazilska "Imperio", otkupili su je i na čekanju je.

      Izbriši

Pokreće Blogger.