Nove promjene na Televisi


Praktički svaki dan svjedočimo nekom novom potezu, obratu ili promjeni strategije u hvatanju u koštac s iznimno niskim gledanostima telenovela i općenito televisinih proizvoda, kakve se ne pamte dosad. Koliko je situacija užasno alarmantna pokazuje, primjerice, premijera "Hasta que te conocí" (još jedna priča o pjevaču, ovog puta o Juanu Gabrielu) na Azteci, koja je pretekla petu sezonu televisinog glazbenog showa "La Voz... México" (kojeg inače prate iznimno loše kritike), što se nije dogodilo već više od deset godina, da jedna aztecina stvar pretekne televisinu u glavnom terminu. Ovo su posljednje informacije, vidjet ćemo koliko dugo će trajati:
  • 1. kolovoza kreće "Por siempre Joan Sebastian" (mogućnost koju smo spomenuli prije dva-tri dana), u terminu od 21:30 sati.
  • 8. kolovoza kreće "Despertar contigo" (Daniel Arenas, Ela Velden) u terminu od 17:30 h.
  • 8. kolovoza kreće "Vino El Amor" (Irina Baeva, Gabriel Soto) u terminu od 19:30 h.
  • 22. kolovoza sve telenovele/serije počinju svaki puni sat.
  • 22. kolovoza kreće repriza "Cuando me enamoro" (Silvia Navarro, Juan Soler) u podnevnom terminu.
  • 22. kolovoza meksička premijera "Tres veces Ana" (Angelique Boyer, Sebastián Rulli) u 20 sati.
  • 22. kolovoza premijera serije "Mujeres de Negro" u 21 sat.
  • 23. kolovoza s emitiranjem kreće serija "Yago, pasión y venganza" od 22:30 h, koja će se emitirati od utorka do četvrtka (ovo je jedina iznimka s novim satnicama emitiranja, i to zbog informativne emisije, koja kreće od 22 sata).
  • 31. listopada premijera "La Candidata" (Silvia Navarro) u 21 sat.
Kako zasad stvari stoje, serija "Sin rastro" (Adriana Louvier, Danilo Carrera) prvo ide na američki Univision. U terminu od 18:30 h, ići će "La Rosa de Guadalupe". Podsjećamo da je najavljena i promjena vizualnog identiteta.

2 komentara:

  1. Fan imam jwdno pitanje ako znas. Znas da univision u svakoj seriji koju prikazuju reze scene. Tako i trenutno u ttes veces ana. Mene zanima kada serija pocne u Meksiku na canal de kas estrellas oni ce prikazivati sve normalno kompletne scene i to kao i sto treba biti. E sada mene zanima da li mi koji nismo iz Meksika ili gkedamo seriju preko interneta da li cemo moci to kako da to kazem gledati isto preko interneta lkao sto bude na canal de las estrellas, znaci komlletno sve a ne ovo izbacivanje scena, scene bez logike kao sto se dogada na sto se javno pozalila Boyer.. Pozdrav

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hej! ;) Nažalost, sumnjam. Sve ove stranice na kojima se mogu gledati epizode, skidaju materijale s Univisiona, i kada telenovela krene na matičnom kanalu (u ovom slučaju CDLE), najčešće ne ažuriraju epizode... Razumiješ, radije će se baviti traženjem novih serija nego aktualiziranjem već postojećih zbog par scena, jer većina njih koje zanima telenovela, npr. TVA u ovom slučaju, već je gledaju na taj način. Jedini način mislim da bi bio mijenjanje proxyja i gledanje na televisa.com

      Izbriši

Pokreće Blogger.