Prva dva promo-materijala "Despertar Contigo"


S zakašnjenjem od četiri dana (uzmemo li u obzir dosadašnju praksu), Televisa je krenula s promocijom nove telenovele, naziva "Despertar Contigo", kojom se ponovno otvara termin od 17 sati za telenovele. Protagoniste igraju Ela Velden i Daniel Arenas, a negativku utjelovljuje Sara Corrales. Producent je Pedro Dámian, a "Despertar Contigo" kreće 8. kolovoza.


Broj komentara: 5:

  1. Zar ne mjenjaju las amaznas u 19 sati

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tako se pričalo do ove promo-fotografije, koju su sinoć objavili na Twitteru. Ma tu ne znaš više tko pije, tko plaća. Toliko informacija, toliko nekih nagađanja. Nisu napisali satnicu u promo-materijalu, možda se još uvijek predomišljaju što će učiniti... Ludnica!

      Izbriši
  2. Fan je li tocna nagadanja da televisa planira ponovno planira otvara termin 16 sati a producentica za taj projekt lucero suarez radi odradu neke Rcn tenovele iz 1999

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Još od samog završetka "La Vecina", producentica Lucero Suárez se veže uz preradu venezuelanske telenovele iz 2000. godine, "Viva la Pepa" (RCTV). Termin od 16 h otvorit će se prije ili kasnije, u to sam sigurna. Ali ne bih rekla da će Suárez ići u tom terminu, prije u 17, 18 ili čak i 19 h.

      Izbriši
    2. Da izlasla su neke irfomacije prvo se spominjalo za taj termin se natjecu producentice lucero suarez i mapt Mapt se spominjala s obradom sapunice La odra ali navodno je odustala o tog projekta pa ostaje lucero surarez za taj termin navodno se trebalo poceti snimati pred kraj godine a premjera pocetkom iduce

      Izbriši

Pokreće Blogger.