Chava Mejía već na novom projektu



Tek nakon što je završio "Las Amazonas" (Victoria Ruffo, Andrés García, Danna Paola, César Évora), čije je finale zakazano za kraj ovog tjedna, producent Salvador Mejía Alejandre već ima novi projekt i priču. Ako je vjerovati navodima više izvora, radi se o telenoveli "La Dueña", koju je napisao José Ignacio Cabrujas, uz pomoć Julia Césara Mármola, a koju je producirao Venevision davne 1984. godine. Radnja prati siromašnu ženu, koja nasljeđuje veliko bogatstvo, ali koja biva ni kriva ni dužna zatvorena u ludnicu, iz koje bježi uslijed požara, i biva proglašena mrtvom. Nakon deset godina vraća se u svoje selo, gladna osvete. Jeste upravo doživjeli déjà vu? Ne brinite, sasvim razumljivo! Da, priču je relativno nedavno (2013.) napravio Telemundo i to pod nazivom "La Patrona", s Aracely Arambulom u glavnoj ulozi, koja je bila veliki hit. Adaptaciju će odraditi Ricardo Fiallega, koji je sam odradio i "Las Amazonas".


Velike rivalke telenovele "La Patrona": Christian Bach i Aracely Arambula, bez ijedne sumnje, zaslužne su za jednu od najgledanijih telenovela u novijoj povijesti Telemunda na sjevernoameričkom tržištu.

3 komentara:

  1. Fan jel znas mozda hoce TVA biti i na blimu kad pocne u Mexicu?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sigurno hoće. I EHDLS je bila već oko 20-ak epizoda na Blimu prije nego što je krenula u Meksiku. Jeli to imaš Blim? :D

      Izbriši
  2. Nemam,negi danas sam gledao prvu epizodu por siempre joan sebastian preko na you tubu preko blima.

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.