"El Bien Amado" već od studenog?!


Izgleda da će "Tres veces Ana" (Angelique Boyer, Sebastian Rulli), koja kreće večeras, ipak ići u dva dijela u Meksiku, iako je prvotno tako trebala ići na američkom Univisionu. To je indirektno potvrdila produkcija telenovele koja ju smjenjuje u terminu od 20 sati na Las Estrellas, "El Bien Amado", napisavši da se vidimo već u studenom. U međuvremenu, nastavljaju se kastinzi. Laura Zapata još je jedna potvrđena glumica. Potvrđen je bio i Polo Ortín, no nesretni gospodin Ortín preminuo je prošli tjedan u 88. godini života. Na njegovo mjesto najvjerojatnije bi mogao uskočiti legendarni Ignacio Lopez Tarso, kao Zapatin otac.



U nastavku Vam donosimo video-reportaže s kastinga, koji su još uvijek u tijeku i ne nazire im se kraja...


3 komentara:

  1. Tres veces Ana će na Univisionu ići cijela,bez prekida,što je meni super,jer je već prošlo toliko epizoda i bilo bi jako glupo da jusad prekidaju.

    OdgovoriIzbriši
  2. Zašto toliko kompliciraju sa Tres veces Ana,neka ju puste cijelu (otpoćetka do kraja) kao što će ići cijela i na Univisionu,što pokušavaju postići tom podijelom na 2.sezone,nije mi jasno?

    OdgovoriIzbriši
  3. I ja se to pitam,kakva je to glupost da trrs veces ana ide u dvije etape u meksiku? Tko ce im to gledati. Naprave pauzu ne znam s nekih 69 epizoda, ide pauza, pocinje el bien amado traje cetiri mjeseca i vraca s tred veces ana.. Kako glupo. Ako to naprave propali su.

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.