Odvijaju se kastinzi za "El Bién Amado"


Producent Díaz González kreator je posljednje televisine telenovele, koja je imala prosječnu gledanost veću od 20% ("Hasta el fin del mundo").

Nova telenovela poprilično uspješnog producenta Nicandra Díaza Gonzáleza, "El Bién Amado", počela je s kastinzima. Radi se o preradi brazilskog originala, pod nazivom "O Bem-Amado". Za protagonista, najizgledniji je Sergio Goyri, koji je nedavno ostao bez ekskluzivnog ugovora, i nakon toga otišao je na Telemundo, gdje trenutno glumi u trećoj sezoni serijala "Señora Acero 3: La Coyote", a igra ulogu glavnog negativca. Bit će zanimljivo vidjeti kako će se Telemundo snaći bez glavnog negativca, ukoliko se Goyri doista vrati na Televisu, a prije par dana produkcija serijala izjavila je da treća sezona neće biti i posljednja. Osim Goyria, za protagonista se spominjao i Jesús Ochoa. Prema nekim navodima, Gaby Spanic bi također mogla biti dijelom glumačke postave. Podsjećamo da je prva potvrđena glumica za "El Bién Amado" bila Chantal Andere. Kasting su obavili Ferdinando Valencia (koji je, izgleda, već potvrđen), Fernando Ciangherotti, Jessica Decote, Fabián Robles, Lambda García (još jedan bivši član Aztece), Ignacio Casano, Tania Lizardo i dr. "El Bién Amado" trebala je zamijeniti "Tres veces Ana", koja kreće 22. kolovoza, u terminu od 20 h. Međutim, ponukani velikim neuspjehom telenovele u SAD-u, čelnici izgleda ne očekuju ništa bolju situaciju ni u Meksiku, stoga bi "Tres veces Ana" mogla ipak ići cijela, kako u SAD-u, tako i u Meksiku, bez pauze između "sezona". Ono što zbunjuje jest uporno isticanje produkcije "El Bién Amado" da kreću ove godine.

3 komentara:

  1. jao, pa Pasion y poder je na univision imo dobru gledanost a svi znamo da je telenovela živa dosada, nakon 20 epizoda sam odusto od nje jer nisam konto što se treba događati jer se ništa nije događalo, a Tres veces Ana im nije gledana, a po meni je jedna od boljih telenovela sto su izbacili u zadnje vrijeme...

    OdgovoriIzbriši
  2. Fan jel mi mozes reci nesto ako znas vezano za ovu temu jer meni stvarno nista nije vise jasno. Kazes nece ici TVA s pauzom znaci ide cijela i na univisionubi u meksiku. Kako ce onda tree veces ana preci u prednost u meksiku kako bi trebalo biti. jedino ako je televisi svejedno pa ce TVA u zavrsiti prvobna univisionu, ek onda je nitko nece gledati. To sto su napravili s tom serijom je zaista nesto neozbiljno, bezobrazno, totalno sto se ja mislim nece ponoviti nikad vise sa nijednom..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno ni sama ne znam što da ti kažem, jer vlada nered kakav nikad dosad nisam vidjela. Najvjerojatnije će TVA ići u Meksiku i u SAD-u cijela, bez prekidanja, jer vidiš kakav je neuspjeh ispala. Oni su u Meksiku planirali zadržati ekskluzivu koju bi donijela posljednja etapa i finale TVA, jer su očekivanja bila IZNIMNO VELIKA. Sada kad su vidjeli što su dobili, mislim da im više nije ni važno.

      Izbriši

Pokreće Blogger.