Trailer "Vino El Amor"


U prošli četvrtak, prezentaciju medijima i publici odradila je nova telenovela producenta José Alberta Castra, naziva "Vino El Amor". Protagoniste igraju Irina Baeva i Gabriel Soto, dok će negativce utjeloviti Azela Robinson, Kimberly Dos Ramos i Christian de la Campa. Telenovela s emitiranjem kreće u ponedjeljak, 8. kolovoza u 19:30 sati. Osim scena "sklepanih" za potrebu prezentacije, također možete vidjeti i dio uvodne špice, koja već malo-pomalo postaje jedan od Castrovih najprepoznatljivijih simbola, odnosno, obilježja njegovih produkcija. Inače, ako niste možda znali, Castrov čovjek za ovakve uvodne špice, zove se Pedro Torres, i surađiva s dotičnim producentom od 2011. godine i "Zabranjene žene" (orig. La que no podía amar). Osim spomenute telenovele, također mu je radio uvodne špice i za "Corona de Lagrimas" (Victoria Ruffo), "La Malquerida" (Victoria Ruffo, Christian Meirer, Ariadne Díaz) i "Pasión y Poder" (Fernando Colunga, Susana González). Temu uvodne špice "Vino El Amor" pjeva dvojac Río Roma.



Prisutne je očarala Kimberly Dos Ramos, koja ovom telenovelom debitira na Televisi, jednako kao i Christian de la Campa. Oboje su donedavno bili telemundovi protagonisti ("Tierra de Reyes").

2 komentara:

  1. Fan jel znas jednu informaciju vezani za ovo. Kazu da Vino de amor prva dva tjedna ide u 7 i 30 a onda se prebacuje u termin 20 sati. Jel istina to? I kad bi onda isla tres veces ana. Ne kontam nista. Koji im je vrag?

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.