Salvador Mejía i Nathalie Lartilleux napuštaju Televisu?!


Producent uspješnica poput "Esmeralde", "Otimačice", "Maćehe" i mnogih drugih, Salvador Mejía Alejandre napušta Televisu! Barem tako tvrdi novinarka Lupita Martínez, u tweetu kojeg je objavila prije 20 minuta:


Ova odluka, ako je istinita, doista je veliko iznenađenje budući da je Mejía već imao na umu svoj sljedeći projekt, obradu venezuelanske uspješnice "La Doña", do koje, očito, neće doći. Ne smijemo isključiti i mogućnost da Mejía možda odlazi u novu tv-kuću, Grupo Imagen, koja s radom kreće sljedećeg mjeseca.

AŽURIRANJE: Martínez sada tvrdi da s Mejíom ide i njegova supruga, Nathalie Lartilleux, producentica mnogih uspješnica za Televisu, poput "Corazón Indomable", "La Gata" i "Cuidado con el ángel".


Broj komentara: 6:

  1. Već sam bila čitala nešto o tome prije nekoliko mjeseci,bilo se spominjalo da će producenti Salvador Mejía i Emilio Larrosa napustiti Televisu zbog neuspješnih telenovela koje su snimili posljednjih godina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O Larrosi su svi bili pisali da je napustio Televisu, a sad opet prije nekoliko dana pišu da priprema novu telenovelu. Boga pitaj što se tamo događa.

      Izbriši
  2. Sto se mene tice mogu slobodno da odu gdje god hoce i daju mjesta odlicnim producentima kao sto je Carla Estrada ne moze doci na red od njih

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nije stvar u njima. Carla je toliko utjecajna (rekla bih ja da je i najutjecajnija producentica u Meksiku, što se tiče telenovela, ali i dalje, bok uz bok jednom Miguel Angel Foxu i sličnima) da ona može raditi što hoće. A telenovele su nešto što ona očito (više?) ne želi. I još je se zainatila nakon što joj nisu odobrili ogromni budžet za novu povijesnu, poslije užasnog flopa kakvim je ispala "Pasion" 2007. godine... Ali tko zna, možda je uspiju nekako natjerati opet u telenovele, Bože daj.

      Izbriši
  3. Za Chavu sam čitala da će napustiti Televisu,pa je onda počeo prepremati telenovelu Las amazonas i te priče su pale u vodu,a sad ćemo vidjeti,jel njih dvoje (Salvador i Nathalie) zbilja napuštaju Televisu ili je to opet samo trač.

    OdgovoriIzbriši
  4. Naravno da je trac, sta bi oni napustali televisu. To su nebuloze, govorkanja

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.