Telemundovi proizvodi na televisinom Blimu


Činjenice da polako slabi gledanost televizije, svjesni su i u Televisi. Zato su nedavno u rad pustili svoju multimedijalnu platformu naziva "Blim". Iako je ova odluka dočekana "na nož" od strane mnogih korisnika društvenih mreža, još pogotovo nakon izjave Emilia Azcárrage da s "Blimom" planiraju biti konkurencija popularnom "Netflixu" što je uzrokovalo neviđeno ismijavanje, Televisa malo-pomalo skuplja partnere. Posljednji od njih, prema pisanju Roberta Garcíje-Requene s razon.com.mx, su Telemundo i NBC, što bi sada doista i moglo pomoći Televisi da bude kakva-takva konkurencija netflixovim naslovima. Kad već spominjemo "Blim", dodajmo da se planiraju četiri nove serije, namijenjene ekskluzivno toj multimedijalnoj platformi:

1. "El que se enoja pierde" - na njoj rade Michel Franco i njegova produkcijska kuća "Lucía Films", Pedro Dámian i Eugenio Derbez.
2. "Realidad Aumentada"
3. "40 y 20"
4. "Las 13 esposas de Wilson Fernández", gdje će glumiti i Esmeralda Pimentel.

Jedno vrijeme spominjala se mogućnost da "Sin Rastro de Ti" (Adriana Louvier, Danilo Carrera) ide samo putem "Blima", no prema posljednjim informacijama, remake španjolske uspješnice "Bajo Sospecha" mogla bi krenuti po završetku "Mujeres de negro" (Mayrin Villanueva, Alejandra Barros, Ximena Herrera) i prije starta "La Candidata" (Silvia Navarro, Victor González), na Las Estrellas, 31. listopada u 21 sat.

Broj komentara: 8:

  1. Sin rastros de ti bi trebala biti jako kratka,čitala sam da će Sin rastros de ti imati samo 15-16 epizoda.

    OdgovoriIzbriši
  2. Da kratka je ja mislim da se pranira 15 epizoda i da je premjera u studenom u terminu yago mislim da kraj godine daje zanimljive projekte televisa la Candita Sin restros de ti od Telemunda la Fan la Dona a sto se tice Tres veces Ana da ce u 11 mjesecu ide na pauzu mislim da nije tocno da ce se tres veces ana emitirati do veljace

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni se čini da će TVA na pauzu zbog EBA, iako ne vidim razloga. Neka fino puste TVA na miru do kraja, jer samo izluđuju publiku, a neka se fino EBA bolje pripremi, jer je više dosta silnih flopova.

      Izbriši
    2. Fan znaš li možda kada bi trebala početi La Dona već dosta dugo snimaju a ništa ne govore u vezi premijere

      Izbriši
    3. Stvarno, ne znam... Štoviše mislim da nitko ne zna. Uopće se čak ni ne priča toliko o njoj. Nisam sigurna kada bi trebala doći i u koji termin, ali je ili 20 ili 21 sat na Telemundu. SSL je jučer završila snimanja, SSSHP isto završavaju ovih dana, tako da bi trebala možda za neka dva do tri mjeseca krenuti "La Dona".

      Izbriši
  3. ne znam ja mislim da je televisa nakon promjena koje se dogodile 22 . 8 da je počela mjeriti gledanost za čitavo državu a ne samo za područje glavnog grada i navodno 21 do 27 posto je gledanost TVA se izmjenjuje s Despertar contigo na drugom mjestu po gledanost u prilog tome ide da se Despertar contigo koja se spominjalo 117 epizoda i očekivalo kraj u siječnju navodno se očekuje kraj u travnju i da nakon Damián ide Lucero Suárez i prilog tome ide Vino el amor koja je trenutno najgledanija trenutno televisina sapunica koja se prije emitiranja planiralo 80 do 90 epizoda sapunica sada se očekuje kraj u pred kraj siječnja to je 125 epizoda ako svi ovi navodi budu točni ona je znak da se televisa polako oporavlja i nadam se da razmišljaju vračanju termina 18 sati za sapunice za iduću godinu

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To nisu postotci gledanosti, nego share, čiju točnost opet nitko ne može potvrditi. Zasad jedina stvar prema kojem se može orijentirati jest gledanost s područja glavnog grada.

      Izbriši

Pokreće Blogger.