Alternativni krajevi "Talijanske mlade"


Nakon dugih osam mjeseci emitiranja i 172 epizode, danas je svome kraju došla "Talijanska mlada" (orig. Muchacha italiana viene a casarse), koja se emitirala na Prvom programu Hrvatske radiotelevizije, a krenula je, podsjećamo još 1. ožujka. Ako niste ostali zadovoljni finalnom epizodom, telenovelehr.blogspot.com Vas časti alternativnim krajevima, koji se nisu mogli vidjeti nigdje u svijetu na televizijskim postajama, pa tako ni na našoj.


U prvom alternativnom kraju, vidimo jednu od najvećih zvijezda telenovele - baku 'Eloísu Ángeles', koju glumi veteranka meksičke televizijske scene, 76-godišnja Isela Vega, koja si je ovom ulogom priskrbila i nominaciju na ovogodišnjim "Premios TV y Novelas". U drugom alternativnom kraju uopće ne dolazi do sudara Fiorelle (na biciklu) i Pedra, koji je tada, podsjećamo, bio na poslovnom putovanju u Maratei, i to u društvu Tanije (Jessica Coch). Treći i posljednji alternativni kraj, otkriva nam da je apsolutno sve što se dogodilo bio samo - Fiorellin san! I kao bonus, dodali smo četvrti, odnosno službeni završetak, tj. onaj kojeg ste danas mogli vidjeti na HRT-u. Telenovelu su protagonizirali Livia Brito i José Ron. Završetkom "Talijanske mlade" opraštamo se od Televise, barem zasad. Sutra s emitiranjem kreće brazilska telenovela "Život teče dalje" (orig. A vida da gente), a na malim ekranima zadržat će do, otprilike, sredine veljače 2017. godine, kada se opet, možda, možemo nadati povratku posrnule kraljice latinoameričkih telenovela.

Broj komentara: 6:

  1. Ma otprilike svi krajevi mogu proći!Zamjenica je dostojna jedino bih više voljela da je tom terminu ostala meksička Televisina telenovela!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zamjenica nije dostojna ja prihvačam samo televisu može i telemundo ali ipak telemundo na Hrt-u to je gotovo nemoguće

      Izbriši
    2. Želim reći s obzirom na sadržaj od telenovele A vida da gente,da je ta telenovela još kako tako i dostojna zamjena iako bih ja osobno voljela da je u tom terminu i dalje ostala meksička Televisina telenovela.

      Izbriši
  2. Samo se nadam da se poslije ive brazilske vraca televisa. Sva sreca ova nema puno epizoda.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je jedino čudno što već oko 1 godine na wikipediji na španjolskom jeziku stoji da će na hrt- u 1 biti La sombra del pasado.Možda bude onda ona umjesto A vida da gente!A za taj kanal i za taj termin je idealna.Godina snimanja je 2014. pa nije izdaleka.

      Izbriši

Pokreće Blogger.