"El Bienamado": Poznata treća sestra!


Upravo smo doznali ime treće sestre usidjelice nadolazeće televisine telenovele "El Bienamado", koju priprema producent Nicandro Díaz González. To je Irán Castillo, koja se u okršaju s Anom Layevskom uspjela izboriti za mjesto u glumačkoj postavi ove telenovele, čija se premijera očekuje u veljači 2017. godine, na televisnom Las Estrellas, kao zamjena trenutnoj "Tres veces Ana" (Angelique Boyer), koja će svoje finale doživjeti noćas na Univisionu u SAD-u. Preostale dvije sestre igrat će, kako smo i ranije govorili, Chantal Andere i Nora Salinas. Sljedeći tjedan počinju snimanja na lokacijama Donje Kalifornije. Novopotvrđeni glumci u postavi su: Pepe Olivares, Ricardo Silva, Polo Morín i Chao.

Broj komentara: 6:

  1. Chantal Andere ima grozan look na ovoj slici,a nije niti Nora Salinas puno bolja,užasan look imaju oba dvije

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sve tri su užasan izbor ekipa je ne znaš tko je nebitniji od koga ovo je fracaso bez razmišljanja ako gledanost bude malo iznad 10 posto bit će dobro ali neka tko je kriv Nicandru što je izabrao ovako lošu priču šteta što nije radio El secreto de puento viejo kao što je prvo bilo odlučeno a i ostale telenovele su katastrofa sljedeče godine će biti najgori izbor osim La Candidate ništa neću gledati.

      Izbriši
  2. Još kad se sjetim da je onaj stari Jesús Ochoa glavni muški lik,stari ima skoro 60 godina,a dobio je naslovnu ulogu,užas

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nika drago mi je što imaš isto mišljenje kao ja u vezi Jesúsa Ochoe jer koliko se sjecam neki su ovdje bili presretni što je on dobio glavnu ulogu

      Izbriši
  3. Drago mi je što se takozvana "stara vina" vraćaju u razvikane telenovele.Što se tiče ove odjeće iz scenarija telenovele,sasvim je logično da ovakve gluposti imaju na sebi jer su one i postojale 70-ih godina prošlog stoljeća!Što se tiče starijeg protagoniste.Q koliko bi onda glumac u stvarnom životu trebao imati godina koji snima ovakvu ulogu?Između 40 i 45 možda!Odabrali su Ochou jer je on za tu ulogu najadekvatniji!Što bi bilo tek da su izabrali Eduarda Yañeza ili Ernesta Laguardiu? Ovaj prvi je više za uloge tjelohranitelja,cirkusanata, stripera,plesača,konobara, tajnika,fizičara i slične dok je ovaj drugi za knjižničare, fizičare,domare,snetlare i slične.Jedino bi ovakvu ulogu mogao odigrati Sergio Goyri ili možda čak César Evora.Ali,što je- tu je!

    OdgovoriIzbriši
  4. Upravo gledam promo materijale,katastrofa,ovo će biti jedna velika glupost od telenovele,jedno veliko ništa od telenovele i jako mi je drago što Sergio Goyri (on se na početku spominjao kao protagonist)ipak nije završio u telenoveli El bien amado,on je preodličan i previše talentiran glumac da bi glumio u ovakvom smeću od telenovele.Nadam se da će El bien amado biti veliki promašaj i gran fracaso u Meksiku,ali mi je jedino žao što su Chantal Andere i Nora Salinas završile u ovoj katastrofi od telenovele,njih dvije su mi odlične glumice i šteta što su pristale glumiti u ovom smeću od telenovele.

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.