Obznanjena kompletna ponuda Imagen Televisióna


Kako ste već vjerojatno upoznati, u ponedjeljak, 17. listopada Meksiko dobiva još jedan kanal. Radi se o televizijskom kanalu Grupe Imagen, koji će nositi naziv Imagen Televisión, ili Canal 3. Čitavu programsku shemu osmislio je Olegario Vázquez Aldir, a ona se sastoji od nacionalnih te internacionalnih produkcija. Glavni aduti novog kanala bit će fikcija, informativne emisije, zabava i sport. Inače, kako to i sami ističu, veoma su ponosni činjenicom da su prvi nacionalni kanal u više od 20 godina, koji će se emitirati na javnoj meksičkoj televiziji. U nastavku, neke od ponuda.

VUELVE TEMPRANO


Premijera: 17. listopada
Termin emitiranja: 20:00 sati

Protagonisti prve originalne serije Grupo Imagen, pod realizacijom Argosa, su Gabriela de la Garza, Mario Cimmaro i Rubén Zamora, a snimala se u Meksiku. Priča donosi bračni par u središtu radnje, za kojeg se čini da ima savršen život, sve dok ne shvate da njihova djeca uopće nisu onakva kakvim se predstavljaju, i da nisu uopće onakva za kakvim su ih (roditelji) držali. Serija donosi pravi prikaz krhkosti današnjih tipova obitelji i potaknut će roditelje na razmišljanje: znaju li uopće gdje su im djeca u ovom trenutku i što rade...? Ostatak glumačke postave čine Carlos Ferro, Francisco de la O, Sharis Cid, Sara Corrales, Alejandra Ambrosi, Cristina Rodlo, Alejandro Durán, Alejandro Caso, Daniel Barona, Julia Urbini, Sophie Gómez, Adriana Leal, Adriana Lumina, Palmeira Cruz, Christian Vázquez, Flor Payan, Andrés Delgado i Estela Calderón.
__________________________________

EL CAPO


Premijera: -
Termin emitiranja: 21:00 sat

Druga originalna produkcija tvrtke Grupo Imagen, u suradnji s Estudios TeleMéxico, donosi nam kao protagoniste Mauricija Islasa, Irán Castillo i Saru Maldonado, dok u koprotagonističkim ulogama nastupaju Marisol del Olmo, Julio Bracho, Miguel Rodarte i Plutarco Haza. Serija je snimana na lokacijama glavnog meksičkog grada i bliže okolice. "El Capo" donosi priču o José Vicenteu Solísu Armenti, koji bježi od pravde jer biva osuđen na maksimalnu zatvorsku kaznu zbog počinjenih zločina protiv čovječenosti. Zahvaljujući izdaji jednog od svojih ljudi, policija mu ulazi u trag, no naslovni junak ipak uspijeva pobjeći, no mora se suočiti sa suprugom koju je varao, s jednom od ljubavnica koja ga želi ubiti, i s jednom tjelohraniteljicom koja, kako izgleda, osjeća nešto više prema njemu... Dio glumačke postave čine Gerardo Taracena, Roberto Mateos, Alejandro de la Madrid, Claudio Lafarga, Daniela Perea, Isabel Burr, Pablo Cruz, Mauricio Rousselon i Mimi Morales.
_____________________________________

JOSÉ DE EGIPTO


Premijera: 17. listopada
Termin emitiranja: 19:00 sati

Jedna od najuspješnijih biblijskih serija na planetarnom nivou, "José de Egipto" donosi priču o Joséu, Jakobovom sinu. Od malih nogu on sanja o velikoj budućnosti, no sve naizgled pada u vodu kada doživi izdaju od strane vlastite braće i bude prodan kao rob. Zahvaljujući Božjem daru da može tumačiti snove, odrasli José postaje upraviteljom Egipta i sad ima priliku suočiti se s onima koji su ga zlostavljali i dolazi pred važnu odluku: oprost ili kazna? "José de Egipto" grandiozna je produkcija brazilskog Rede Recorda, i pokazuje da iako si možda dotakao dno, tvoji snovi još uvijek mogu biti ostvareni, samo ako imaš vjere.
_______________________________________

LADY, LA VENDEDORA DE ROSAS


Premijera: 17. listopada
Termin emitiranja: 23:00 sata


Uspješna produkcija Sony Pictures Televisiona, donosi priču o Lady Tabares. siromašnoj i skromnoj djevojci koja prodaje cvijeće kako bi preživjela i jedva spaja kraj s krajem, sve dok je sasvim slučajno ne otkrije poznati filmski producent, koji ju pozove da protagonizira njegov novi film, "La Vendedora de Rosas". Lady pristaje i film doživljava veliki uspjeh, pa protagonistica biva pozvana na sve velike filmske festivale širom svijeta, i uživa u slavi. No kako svemu dođe kraj, tako će i ovome. Lady se "prizemljava" zbog jedne zabune u koju biva uvučena, ni kriva ni dužna.
_________________________________________

REGLAS DEL JUEGO


Premijera: 18. listopada
Termin emitiranja: 17:00 sati



Od kreatora planetarnog fenomena "Avenida Brasil", dolazi telenovela "Reglas del juego", jedna od dvije Globove produkcije nominirane za ovogodišnji Emmy (uz seriju "Verdades Secretas"). Protagonist telenovele, Alexandre Nero, također je nominiran za Emmy, i to u prestižnoj kategoriji najboljeg glumca. Priča donosi čovjeka, koji se krije iza fasade heroja i savjetnika bivšim zatvorenicima, no u stvarnosti se radi o prevarantu, koji koristi druge samo da bi došao do vlastite koristi. Dio glumačke postave čini i planetarno popularna Giovanna Antonelli, kao i protagonist gore spomenute "Avenide Brasil", Cauã Reymond.



Kompletni program.

2 komentara:

  1. Fan jel kad pocnu te serije, i kada pocne s emitiranjem taj program da li ce se to moci onako normalno gledati na internetu kao i ove telenovele.? I da li znas a li neka od ovih glumica Marisol del Olmo, Mimi Morales, iran Castillo ima tu ulogu ljubavnice i prevarene zene?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja vjerujem da hoće. :) Pokušat ću sutra saznati planiraju li penjati epizode na web stranice, a ako ne, sigurno će se naći netko tko će snimati (kao npr. "Reina de Corazones" kad je išla prvo na Gala TV-u). "Vuelve temprano" uskoro kreće u Ekvadoru i Sloveniji, tako da ako i ne bude snimaka baš s Canala 3, bit će ih uskoro nekad po netu s drugih mjesta. Jedini možda problem je "El Capo", koliko znam njega još nigdje nisu otkupili (osim Foxa, ali ne znam kada tamo kreće emitiranje). Svu ovu ostalu ponudu možeš već pronaći po internetu. Što se tiče likova u "El Capo", mislim da je Maldonado ova tjelohraniteljica, a Castillo supruga. Za Mimi, nažalost, ne znam ništa. :/

      Izbriši

Pokreće Blogger.