"En tierras salvajes" ima još jednog protagonista


Nakon što smo jučer prenijeli vijest da je za ("glavnog") protagonista nadolazeće televisine telenovele estelar, "En tierras salvajes" izabran Cristián de la Fuente, danas iz Meksika stiže vijest da je drugim protagonistom postao Horacio Pancheri. No tu još uvijek nije kraj. Naime, kako se priča vrti oko trojice braće zaljubljenih u istu ženu, očekivamo još jedno ime ovih dana (treći brat protagonist). Što se tiče protagonistice, tu još uvijek nema potvrđenih informacija; samo tračeva prema kojima bi producent Mejía najradije odabrao Marlene Favela, koja se vratila Televisi s "Pasión y Poder" (Susana González, Fernando Colunga), nakon čega su neki mediji i izvori tvrdili da ju je Televisa "vezala" ekskluzivnim ugovorom.

Broj komentara: 12:

  1. Fan u onom prijasnjem clanku si napisala da je Mayrin Vilanueva najvjerovtnija protahoniskinja, a sad da bi salvador mejia najradije marlene favelu. Sta je tu sad tocno i koja ce na kraju biti.? Za one koji ne znajub maloprije sam saznao jos jedna potvrdena, ninel conde se vraca biti ce carolina, izgleda pozitivka.. I taj treci najstariji bratbje antagonist/protagonist.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ima jedan izvor iz Televise koji već godinama daje takve neke vijesti. Neke ispadnu točne, neke ne. E sad je ta osoba rekla da Televisa želi Villanuevu, a Mejía želi Favelu.

      Izbriši
    2. Ako je to točno navijam za Mejiu njegov izbor je puno bolji a televisi je pametnije da se ne mješa

      Izbriši
  2. Za Mejiu kažu da je sveta krava Televise ili da je bar bio. On je mogao dobiti što je htio , zbog prisnog prijateljstva sa vlasnikom Televise. No, kako mu se posljednjh godina stolica trese , a novele mu propadaju sada više nije sigurno što će dobiti . A i loša financijska situacija same Televise baš previše ne pomaže.
    Tko drži glavnu riječ ne znam , ali Mejia je godinama bio na čelu odsjeka za novele, a sada je na čelu RGF.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja sam bila pročitala na jednoj stranici da je Mayrín Villanueva već odabrana za protagonisticu,ali da to još uvijek ipak nije službeno potvrđeno,što znaći,još se svašta može promijeniti.

    OdgovoriIzbriši
  4. Jako mi je drago što je Horacio Pancheri dobio novu glavnu ulogu,dokazao je da je odličan glumac i želim mu brz oporavak,nadam se da će se oporaviti i potpuno ozdraviti do početka snimanja.

    OdgovoriIzbriši
  5. Fan a jel znas mozda nesto vise o glavnoj negativki. Ona se oupce ne spominje, samo protahoniskinja bit ve ova, ona a nista glavna negativka? Too bi to mohao biti

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Prije nekih mjesec dana, neki su mediji pisali da je Gaby Spanic bila u Mejíjinom uredu na razgovoru za glavnu negativku. Moglo bi to biti istina, jer se Gaby napokon oslobodila Aztece, bili su joj prijetili tužbom, ali koliko sam upućena sve je gotovo.

      Izbriši
  6. I ja sam to citao, i daj joze da je istina. Ali sada se uopce ne prica o tome pa zato pitam? ;) vidjet cemo uskoro ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. Da,čula sam za to da je Salvador Mejía u jako dobrim odnosima s vlasnikom Televise,zato i može raditi što mu se prohtije i dobije sve što poželi (glavni termin za svoju telenovelu)i vjerojatno ga zbog tog jako bliskog odnosa s vlasnikom Televise još uvijek nisu najurili s Televise,iako mu je gledanost svake nove telenovela uvijek puno lošija od prethodne (čast iznimkama,Las Amazonas koje su dobile jako pozitivne komentare i kritike od gledatelja i javnosti + telenovele koje je snimao prijašnjih godina,ko npr;Mariana de la noche,La madrastra,La usurpadora,Esmeralda koje su bile uspješne),ali da je zadnjih godina imao neog uspjeha,pa baš i nije,budimo realni,La tempestad i Lo imperdonable su bile fracaso

    OdgovoriIzbriši
  8. Horacio Pancheri će i u En tierras salvajes glumiti liječnika isto kao i u posljednjoj telenoveli (Un camino hacia el destino) gdje je također glumio liječnika,očito mu te uloge odgovaraju

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.